Danskene raser: 'Hva gjør hun med Den lille havfrue?'

12/09/2023 10:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En amerikansk turist har kommet i motvind.

19 år gamle Dylan Trinkler var vitne til at en annen turist hadde det gøy med den ikoniske skulpturen til tross for skilt som sa at det ikke er lov å klatre på den.

Bisarre videoopptak filmet på lørdag viser kvinnen som sitter på steinen ved siden av statuen og gnir ansiktet på den.

Det er skilt rundt skulpturen for å hindre folk i å berøre monumentet, og Dylan sier at de andre tilskuerne var misfornøyde med kvinnens oppførsel.

"Det var en folkemengde på rundt 100 mennesker og alle så veldig forvirret ut. Det danske folket sa "det er dansk arv" og "det er et kunstverk," sa Dylan ifølge Metro.

Dylan sa at mange buet og ropte på kvinnen for å komme seg ned før hun lot seg være intim med Den lille havfruen.

"Hun begynte å late som hun kranglet med skulpturen og folk ble rasende. De spurte hvorfor hun gjorde det og sa at det var respektløst, men hun bare lo av det. Da hun kom ned gikk hun til kvinnen, hun var der og begynte gi henne high fives og kysse henne. Det var bisarr." la Dylan til.

Den lille havfrue var en gave fra den danske bryggeren Carl Jacobsen til Københavns kommune og tiltrekker seg rundt 1 million besøkende hvert år.

Hvis du vil se den bisarre videoen, kan du klikke her.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.