'Dating ekspert' forårsaker sinne: Fraråder å date enlige mødre

23/06/2022 12:10

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 'datingekspert' har forårsaket sinne og raseri etter å ha delt en video på nettstedet TikTok der han deler tre grunner til at menn ikke bør date enslige mødre.

En TikTok-stjerne og selverklært 'datingekspert' opplever for tiden massiv kritikk i kommentarsporet til en av videoene hans. Dette kommer etter at han blant annet har uttalt at enslige mødre bare er flinke til 'fritidsbruk' for menn.

Amerikanske Myron Gaines, som er vert for en podcast kalt Fresh &Fit, delte nylig en video som nå har gått viralt der han ga tre grunner til at menn ikke skulle date enslige mødre.

Det skriver News.com.au.

Han fortalte sine 45 000 følgere på TikTok at 'enkelt sagt', enslige mødre vil aldri sette deg først.

– Barna kommer først, noe som er greit og som det skal være. Men du må forstå at du alltid vil være baker, forklarte han som sitt første poeng.

Han sa da også at menn bør huske at de har 'null rettigheter' til sin nye partners barn hvis de ender opp med å splitte opp.

"Det er ikke barna dine, så du kan ikke disiplinere dem. På toppen av det hele kan hun ta dem fra dere når som helst hvis dere to bestemmer dere for å dele dere," sier han.

Men i det siste og sannsynligvis også mest kontroversielle punktet, sa Myron, som på TikTok kalles realtalkmiami, at han mener at menn bare bør date enslige mødre 'rekreasjonsmessig' for one-night stands.

"Til slutt må du betale for en annen manns ansvar," forklarte han.

"Gutter, enslige mødre er bare til rekreasjonsbruk. Beskytt deg selv og lommeboken din. Fred."

Det tok ikke lang tid før videoen hans gikk viralt, noe som fikk både kvinner og menn til å kommentere hans 'datingråd'.

"Kun rekreasjonsbruk. Dette er søppel. Hvis du snakker slik på en offentlig plattform, er jeg redd for å tenke på hva du gjør privat," kommenterte en kvinne.

"Kun rekreasjonsbruk? Som vi er et produkt som skal brukes?» skrev en annen, mens en tredje la til: "Jeg gispet faktisk. Han er frastøtende."

En mann bestemte seg også for å blande seg inn i kommentarfeltet, hvor han ganske enkelt skrev: "Virkelig trist."

En annen mann sa at selv om han er enig, tror han at hvis noen har et sterkt forhold til partneren sin, vil det fungere.

"Jeg elsker stesønnen min, og han elsker meg som en far", skrev han.

"Forloveden min disiplinerer datteren min. Hun er ikke hans, men hun blir behandlet som hun er. Jeg forventer at han disiplinerer henne. Han er en ekte mann", skrev en rasende kvinne.

Flere brukere har til og med krevd at Myron sletter sin sosiale mediekonto, mens andre fortsetter å kritisere hans 'datingråd'. Han har ennå ikke svart seg selv.

 

 

 

 

 

Læs også:

Gjør 200 push-ups daglig i en måned: Dette vil skje med kroppen din Push-ups trener ikke bare armer, skuldre og bryst.
Har tatt en vill avgjørelse: H&M-konsernet fjerner XXL-størrelse for denne kjeden Lav etterspørsel har fått kjeden til å ta denne beslutningen.