Datter finner faren sin sittende utenfor døren til foreldrenes soverom - årsaken er hjerteskjærende

24/04/2017

Anniken Hauge

Viralt
Bildet av en dedikert ektemann får nå folk engasjerte på det sosiale mediet Twitter.

Når man blir gift, gir brudeparet hverandre et løfte om at de vil leve sammen i medgang og motgang.

Det er et løfte om kjærlighet, som det amerikanske ekteparet Marci og Jon lever opp til på glimrende vis.

Det skriver BuzzFeed.

 

Parets 17-årige datter Mackenna Newman har nemlig delt et bilde på Twitter, hvor faren hennes sitter utenfor døren til foreldrenes soverom:

- Min mor er nødt til å bli på rommet på grunn av strålebehandling, så faren min har satt opp et bord ved døren hennes så han kan holde henne med selskap - og jeg gråter, skriver Mackenna Newman til bildet.

I oktober fant Marci ut at hun hadde kreft skjoldbruskkjertelen, og nylig måtte hun altså være i isolasjon på grunn av behandling for sykdommen sin.

Foto: Twitter/Mackenna Newman

Men i følge BuzzFeed tilbrakte Jon all tiden sin utenfor konas dør, så hun skulle slippe å være helt alene.

Siden Mackenna Newman delte bildet 14. april, har det fået nesten 9.000 likes og mere enn 7.000 retweets på det sosiale mediet. 

Flere brukere er veldig rørte over ektemannens gest:

- Dette er seriøst det søteste noensinne, er det en som skriver til bildet av Jon, mens andre uttrykker følelsene deres gjennom emojis:

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.