Datter mobbet andre elever: Mammaen hylles for hennes unike straff

20/05/2023 09:50

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
"Hun trengte å vite hvor upassende oppførselen hennes var."

Det sier Ally Olsen om datteren til ABC Nyheter.

Skolen hadde kontaktet henne for å informere henne om at hennes 11 år gamle stedatter, Kaylee Lindström, hadde mobbet andre medelever, blant annet ved å fortelle dem at klærne deres var ukule.

Og så begynte moren å tenke ut en straff.

Datteren skal blant annet ha fortalt andre elever at de var ekle og klærne deres så billige ut.

Ute av stand til å snakke med Kaylee om mobbingen, bestemte Olsen og Kaylees far, Lindstrom, at de ville snakke henne med en klesbutikk.

De hadde imidlertid ikke tenkt å ta henne med til et kjøpesenter, men heller en kirkekorshær, der Olsen fikk Kaylee til å velge den "mest avskyelige bollen" hun kunne finne.

– Hun plukket ut ting og sa: «Mamma, det er det sprøeste jeg noensinne har sett», hvorpå jeg ba henne legge det i kurven.

Til Kaylees overraskelse ble hun tvunget av foreldrene til å bruke "dank clothes" mens hun var på skolen - og det burde ha fungert.

Kaylee beskrev mobbingen hun ble utsatt for som følge av den som «forferdelig».

– Hvorfor skulle de gjøre det mot meg? Jeg er fortsatt en normal person. Det spiller ingen rolle hva du har på deg, skal hun ha sagt.

Foto: Privat

Kaylee forteller media at hun setter pris på leksjonen. Nå beskriver hun også forholdet til jenta hun mobbet som «søstre».

Olsen og Kaylees far sier at de ønsket å sette Kaylee i venninnens sko, bokstavelig talt.

"Vi tror virkelig at hvis hun følte hvordan denne lille jenta følte seg, ville hun kanskje ha litt empati for henne. Hun lærte akkurat det vi ønsket at hun skulle lære. Vi kunne ikke vært lykkeligere," sier foreldrene, før de runder av:

"Vi følte at dette var den beste løsningen for Kaylee, slik at hun kan bli den beste personen hun kan være."