Datteren oppdager faren sin i et pinlig øyeblikk: Nå ler alle av ham på nettet

24/08/2023 06:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En uheldig mann fikk mye oppmerksomhet på Twitter da han ble med på et uheldig bilde.

Det tok bare ett blikk. Ved et fotgjengerfelt i New York ble han plutselig fanget på kamera i varmen fra solen, ved siden av en mye yngre kvinne som tok en spesielt avslørende selfie.

På bildet ser det tydelig ut som om den eldre mannen ser lystig på den unge kvinnen, men sannheten er en ganske annen, noe som raskt fikk bildet til å spre seg på Twitter og som har fått mange brukere til å le på det sosiale nettverksmediet.

Datteren til faren ved fotgjengerovergangen, 23 år gamle Alex Leavey, fikk et sjokk da hun så hvordan bildet av faren hennes, Dennis Leavey, hadde blitt spredt vidt og bredt på internett, der folk ble underholdt av fars klare blikk på den yngre kvinnen.

«Du vet når du sjekker Twitter og oppdager at faren din har blitt et meme? (et morsomt, viralt bilde, red.)» skrev den 23 år gamle datteren, som raskt kunne forklare hvordan faren hadde endt med hovedrollen i bildet.

Hun kunne raskt forklare at faren faktisk er blind på det ene øyet, og da hun spurte faren sa han at han ikke kunne huske øyeblikket, men at han bare så ned i bakken.

Foto: Twitter

Alex Leavey har siden forklart at faren Dennis faktisk er blind på det ene øyet og ikke visste noe om det morsomme bildet. Foto: Alex Leavey

"Min far har en veldig stor personlighet, så det faktum at folk nå tror de kjenner ham er så morsomt. Det er morsomt at alle menneskene som gikk rundt på Manhattan, det var han som ble fanget på bildet," sier Alex Leavey til Buzzfeed.

Den 23 år gamle datteren har siden forklart at moren også så tweeten og lo av faren og det morsomme øyeblikket. Hun er ikke alene om dette. For i skrivende stund har det morsomme bildet blitt likt og delt av over 500 000 brukere på Twitter.