Datteren til Heidi Klum deler et bekymringsfullt bilde: Nå advarer en hudlege

31/07/2023 08:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Leni Klum har delt et bilde på Instagram som har fått en hudlege til å gi en advarsel.

Det er ikke mange månedene siden bare 19 år gamle Leni Klum, som er datter av supermodellen Heidi Klum, skapte overskrifter for å ha kastet klærne i en undertøysreklame sammen med moren.

Nå har hun klart å skape overskrifter igjen. Denne gangen er det imidlertid for å ikke ta vare på huden din under solens stråler, skriver Dagbladet.

På en story på Instagram har den unge modellen delt et bekymringsfullt bilde av seg selv, der man kan se at hun har blitt kraftig solbrent etter å ha brukt alt for lite solkrem.

Bildet er ledsaget av en skriftlig melding fra Leni Klum, som innrømmer at hun ikke har brukt nok solkrem.

«Jeg brukte tydeligvis ikke nok solkrem», skriver hun, og får hudlege Mandana Péclard til å svare.

Foto: Instagram

Ifølge nyhetsmediet Blick advarer Péclard om at Leni Klums unge hud trolig vil gro relativt raskt, men at solbrentheten fortsatt kan sette permanente merker på huden hennes og øke risikoen for hudkreft i fremtiden.

Det er likevel ikke første gang Leni Klum får kritikk for å være uansvarlig og utsette seg for solen uten (nok) solkrem.

På samme tid i fjor pådro hun seg også en alvorlig solbrenthet, noe som fikk følgerne hennes til å rope etter våpen.

En av hennes følgere advarte da om at hun hadde fått fjernet tre typer hudkreft og oppfordret henne til å bruke solkrem for sin egen skyld.

"Å kjære, ta på solkrem... Huden din er for verdifull til å bli skadet på denne måten," skrev en annen.

"Jo oftere du blir solbrent, jo mer sannsynlig er det at du får hudkreft. Jeg anbefaler å bruke kremer med solfaktor 100," sa en tredje følger.