De forlater restauranten da sønnen blir stirret ned av mystisk ektepar - så ser faren lappen på vinduet

31/08/2016 08:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Den nybakte faren satt på en restaurant med sønnen sin, da han la merke til et ektepar som satt og stirret på dem. Faren forstod ikke hva som foregikk - og han gikk ut til bilen sin og så at det lå en håndskrevet lapp på ruten

I den amerikanske delstaten Ohio holder Kevon Smith fortsatt på å venne seg til rollen som nybakt far.

Han ble derfor usikker på seg selv da han forleden dag fikk øye på et eldre ektepar som satt og stirret på ham, mens han spiste frokost med sin tre måneder gamle sønn.

Den nybakte faren satt med sønnen ved et bord på familierestauranten Cracker Barrel i byen Willoughby, da han fikk øye på det nysgjerrige ekteparet.

- Jeg la merke til dette ekteparet borte i hjørnet, sier Kevon Smith til nyhetskanalen Cleveland 19 News

Han klarte ikke å forstå hvorfor det smilende ekteparet fortsatte å kikke så mye på ham og sønnen.

Mystikken ble ikke mindre da han forlot restauranten og gikk ut til bilen sin på parkeringsplassen.

- Hva er det som skjer, tenkte Kevon Smith med sønnen på skulderen, da han fikk øye på flere pengesedler på bilens frontrute.

Det var også en håndskreven lapp - på den stod det at pengene var til å betale for måltidet til den nybakte faren.

'Vi trenger flere svarte fedre som deg. I dag betaler kona mi og jeg for måltidet ditt. Nyt den lille gutten din, så lenge Gud vil. Fortsett å gjøre slik du gjør', lød budskapet på lappen.

Kevon Smith forklarer at han ble rørt av det fremmede ekteparets gavmilde handling, da han selv ikke hadde en farsfigur da han vokste opp.

- Jeg kjenner mange karer som ikke tar seg av barna sine. For å vise at ikke alle her ute er banditter, så er noen av oss nødt til å være fedre, sier han til den regionale nyhetskanalen.

Kevon Smith sier at han i fremtiden vil dele historien med sønnen sin, da den kan lære ham betydningen av vennlighet.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.