De hører desperate lyder fra leireklumpen - da de åpner den kommer det utrolige til syne

13/02/2017 09:45

Anniken Hauge

Viralt
En britisk dyreklinikk gjorde store øyne da de ble presentert for en mystisk klump, som hadde blitt funnet i en veikant. Forbipasserende hadde hørt lyder fra klumpen.

Britiske dyrevenner gjorde nylig et usedvanlig funn i en veikant. Ved første øyekast liknet det bare en stor klump leire, men da de så nærmere, fikk de seg en overraskelse.

Det kom nemlig underlige, hvesende lyder fra klumpen, og dermed forstod de at 'noe' var fanget der inne.

Klumpen ble tatt med til en dyreklinikk hvor leiren ble renset av. Og så viste det seg at klumpen i virkeligheten var et pinnsvin som hadde forvillet seg. Dyreklinikken sørget for å vaske det lille vesenet, så det ble helt fri fra den klissete leiren. 

Pinnsvinet hadde rullet seg sammen og havnet i grøften, da den hadde prøvd å komme seg vekk fra en hund. Den hadde rullet gjennom leire og vann som hadde tørket rundt kroppen, slik at den ikke klarte å rette seg ut igjen. 

Foto: Brent Lodge Wildlife Hospital

Ifølge medarbeiderne på dyreklinikken var det et sinna lite pinnsvin som gjemte seg i leireklumpen. Men heldigvis pustet det, på tross av det tykke laget med leire. 

Foto: Brent Lodge Wildlife Hospital

I takt med at medarbeiderne fikk fjernet mer og mer av leiren, begynte pinnsvinet stille å kunne bevege seg igjen. Nå bor det på klinikken Brent Lodge Wildlife Hospital, hvor det får varme og mat inntil det kommer seg helt og kan bli sluppet fri i naturen igjen.

Medarbeiderne tok bilder av det leirete pinnsvinet og delte historen på Facebook-siden deres, hvor dyrevenner gleder seg over at den sure lille karen fikk hjelp - slik at han kunne bli glad igjen. 

Foto: Brent Lodge Wildlife Hospital

Foto: Brent Lodge Wildlife Hospital