Debatten er nå over en gang for alle: Toalettpapir må snu på denne måten

11/11/2023 14:00

Emma Sletta

Viralt
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Debatten er endelig over.

Skal den henge med papiret over eller under rullen?

Debatten om hvilken vei dopapirrullen skal snu har rast i årevis, men endelig har forbrukergruppen CHOICE satt en stopper for diskusjonen.

Den australske forbrukerorganisasjonen CHOICE har tatt saken i egne hender, og etter 128 års diskusjon har de gitt det endelige svaret: Utover er den riktige måten å henge toalettpapir på.

Det skriver Daily Mail.

Det avgjørende patentet fra 15. september 1891 ble funnet av CHOICE, og viser nøyaktig hvordan skaperen Seth Wheeler hadde tenkt det.

– Med fare for å miste medlemmer annonserer vi at «utover» er den riktige måten å henge opp toalettpapir på.

Kommentarer fra folk om emnet var enige i konklusjonen. En person uttrykte: "Det er to typer mennesker i denne verden. Folk som legger dorullene sine «utover», og så er det monstre."

En annen kommenterte: "Jeg sørger alltid for at toalettrullen er på riktig måte uansett hvor jeg går - alltid 'utover'."

Flere delte sine synspunkter, og en påpekte: "Hvis papiret har et trykk på det, så er det designet for å gå 'utover'. Jeg tror den eneste grunnen til å ha det "innover" ville være å forhindre at katter roter med det."

Med sin avdekking har CHOICE skapt et definitivt svar på det ellers opphetede spørsmålet om hvordan toalettpapir skal plasseres på rullen.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.