Den fremmede hunden besøker henne hver eneste dag: Så legger hun plutselig merke til en lapp i hundens halsbånd

22/11/2016 17:15

Anniken Hauge

Viralt
Privat foto
Privat foto
En kvinne fikk besøk av en gammel golden retriever hver eneste dag. Hun ante ikke hvor den kom fra, men en dag hang det plutselig en lapp i hundens halsbånd.

En amerikansk kvinne har gjort seg et bemerkelsesverdig bekjentskap, etter en eldre golden retriever dukket opp opp foran døren hennes en ettermiddag. Det skriver Newsner.

Hunden var både glad og høflig, og da døren til kvinnens hjem stod åpne, gikk hunden rolig inn og fant seg raskt et hjørne i stuen hvor den la seg ned. 

Kvinnen undret seg over hvem hunden var og hvor den kom fra, men etter at de hadde hilst på hverandre, lot hun hunden ligge i hjørnet, hvor den raskt sovnet. 

Etter et par timers middagslur våknet hunden plutselig, tok en rask avskjed og tuslet avsted igjen. 

Det samme gjentokseg dagen etter – og dagen etter det – og til slutt hadde det blitt en fast rutine at kvinnen fikk besøk av den søte hunden. Den samme rutinen fant sted hver gang; de hilste trofast på hverandre, hvor hunden deretter fant hjørnet sitt ogla seg ned for å sove. 

Privat foto

Etter noen uker var kvinnens nysgjerrighet riktignok ikke blitt mindre, da hun fortsatt ikke hadde noen anelse om hvor hunden kom fra. Den bar et halsbånd, så hun regnet med at den måtte ha et hjem - men hvor? 

Derfor valgte kvinnen en dag å sette en liten hilsen fast i hundens halsbånd, hvor det stod:

- Jeg vil gjerne finne ut av hvem eieren av denne vidunderlige hunden er, for å spørre om du er klar over at den besøker huset mitt nesten hver ettermiddag, hvor den tar seg en lur. 

Dagen etter kvinnen festet brevet på hunden, kom hunden som vanlig tilbake. Denne gangen la kvinnen merke til en liten lapp i hundens halsbånd. Hun tok den straks ut og leste følgende ord: 

- Han (hunden, red.) bor i et hjem med seks barn, hvorav to er under tre år. Han prøver derfor å innhente litt søvn. Er det greit om han kommer innom deg i morgen også? 

Privat foto

Lappen ga ikke bare kvinnen et svar, men fikk henne også til å smile. Den gamle hunden hadde bare søkt etter et sted for å få fred fra de små brna, og da kvinnen hadde tatt den i mot med åpne armer, hadde den valgt henne som 'reservemamma'.

Av samme grunn fortsatte hun å ta imot besøk fra den søte golden retrieveren - til alles store glede.