Denis ble 'bortført' og overrasket av vennene sine: ‘Tusen takk for verdens beste gave’

22/10/2017 11:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Denis Lund Jensen/privat
Foto: Denis Lund Jensen/privat
Denis Lund Jensen fikk en kjempestor overraskelse da to kompiser bortførte ham.

23-årige Denis Lund Jensen fra Aabenraa helt sør i Danmark, har siden 2011 hatt et stort ønske han gjerne vil få oppfylt.

Han ville veldig gjerne minnes sin avdøde far som gikk bort i 2011 med en ordentlig gravstein på kirkegården, men på grunn av uenigheter i familien har det ikke latt seg gjøre.

Det er bare en liten gest, hvor en gravsten skulle være den  en lille gestus, hvor en gravsten skulle være den endelige markeringen av farens grav, som Denis Lund Jensen kunne besøke for å minnes ham. Men gravstedet har stått uten sten i årevis.

Da Denis Lund Jensen hadde bursdag den 10. oktober, så ventet det ham en noe annerledes overraskelse, som den 23-årige mannen endelig fikk se i helgen.

- Lørdag hentet Dennis (den ene av de to kompisene, red.) meg hjemme hos meg, jeg får en genser over hodet og blir 'bortført'. Jeg har selvfølgelig masse tanker om hva det kan være, og jeg var samtidig veldig stressa for jeg har ikke vært med på noe lignende før, skriver Denis Lund Jensen på Facebook.   

Men det var ikke et strikk-hopp eller en tur i gokart som ventet ham, men derimot en mye mer personlig og omtenksom gave som de to vennene hans hadde fikset.

I en video som Denis Lund Jensen har lagt ut på Facebook, ser man hvordan en av kompisene løfter opp Denis og bærer ham gjennom kirkegården. 

Denis har på daværende tidspunkt ingen anelse om hva som foregår, og roper litt muntert da han tror han skal bli kastet i vannet.

Men da Denis endelig kommer ned på bakken igjen og får trøya av hodet som har gjort at han ikke kunne se noe, går det opp for ham hva kompisene har satt i gang.

For i all hemmelighet har nemlig kompisene hans fått laget en gravstein til Denis' pappa, hvilket gjorde 23-årige Denis veldig rørt. 

- Der er ubeskriveligt mange følelser der går igennem min krop, når jeg ser den her video. Jeg har stadig ikke helt fattet at jeg har så gode venner der gør en så stor ting for mig, det er helt uvirkeligt! 

- Tusind tak for verdens bedste gave nogensinde, drenge. Jeg kan ikke takke jer nok for det her, skriver Denis Lund Jensen på Facebook. 

Her ser Denis kammeraternes overraskelse for første gang. Foto: Denis Lund Jensen/privat

Til Dagens.no sier Denis Lund Jensen at videoen er filmet i Sønderjylland, hvor begge foreldrene hans nå er begravet på samme kirkegård.

Siden lørdag er videoen over en million ganger, og reaksjonene har vært mange. 

Endelig fikk Denis ønsket sitt om en gravsten på farens grav oppfylt. Foto: Denis Lund Jensen/privat

- Jeg er glad for de reaksjonene jeg har fått av folk, og jeg syntes hele verden skulle se hvor gode venner jeg har, og hvor godt vi alle holder sammen! Jeg hadde dog ikke trodd at videoen ville nå så mange som den gjorde etter jeg delte den - det synes vi alle tre er helt vilt, sier Denis Lund Jensen til Dagens.no.

Se hele Denis Lund Jensens overraskelse her:  

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.