Dennis var alvorlig overvektig: 2 år senere er han helt ugjenkjennelig

24/05/2023 06:50

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Omtrent to år etter sitt siste innlegg på YouTube og Instagram, rapporterte Gurkensohn (24) overraskende tilbake til sosiale medier mandag kveld.

Han la ut et bilde av seg selv i et helt annet utseende på Instagram. I stedet for en veltrent frisyre, plutselig en skulderlang manke og helskjegg. I stedet for noen ekstra kilo, nå muskler på muskler.

Mange støttespillere reagerte med full forvirring, tross alt var Gurkensohn ikke nødvendigvis en de ville ha forventet en slik transformasjon fra. YouTuberen var en gang kjent for sin, vel, kjærlighet til agurker og hans morsomme musikkvideoer.

Nå snur den 180 grader! "De siste årene har jeg bare lagt fullt fokus på kostholdet og treningen min," skrev han under bildeteksten av forvandlingen hans.

"Du kan se hva som er mulig hvis du bare begynner å tråkke på gassen. Jeg kan bare anbefale det til alle."

Dennis Levin, som han egentlig heter, lastet også opp en video på YouTube for første gang på mer enn to år der han forteller om sin fysiske transformasjon.

Den nesten halvtime lange videoen begynner med hans ikoniske «Moin, servus, moin»-hilsen. Litt senere starter en samtale med trenings-youtuberen Sascha Huber.

«Gurki» forteller hvordan han begynte å trene for et år siden – først bare med gåturer, senere med hjemmetrening – etter at han tidligere hadde havnet i et veldig dypt hull.

Hans plutselige forsvinning fra sosiale medier var også skylden for dette gapet. YouTuberen husket at han ikke beveget seg den gangen, bare stirret på telefonen og TV-en og spiste tonnevis.

Så en morgen kunne han nesten ikke trekke pusten og han visste: "Jeg må endre noe i livet mitt!" Nedenfor kan du se et bilde av hvordan Dennis ser ut nå, men også hans Youtube-video om forvandlingen hans.

Foto: Instagram