Det ser ut som en vanlig ugle og en bestemor: Folk kan ikke tro sine egne øyne når de ser hva som skjer videre

03/10/2023 21:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Folk får hakeslepp når de hører hva som skjer videre.

I en verden der vitenskapen ofte dominerer vår forståelse av livet, bringer en 98 år gammel bestemor ved navn Ranna oss tilbake til spørsmålet om det er mer mellom himmel og jord.

Uglen besøker Ranna nesten hver dag og tilbringer timevis på balkongen hennes. Fuglen prøver til og med å hoppe opp på fanget hennes og "svarer" tilbake når hun snakker med den.

Men det stopper ikke her.

Det er ikke bare uglens hyppige besøk som fanger oppmerksomheten, men også timingen.

Uglens første besøk på Ranas balkong var 24. februar, nøyaktig to år etter at hennes kjære ektemann Bob gikk bort i februar 2020. Han var gift med Ranna i nesten 70 år.

Hvis det er opp til Ranna selv, legger hun ikke skjul på at hun selv ikke er helt overbevist om at uglen er et tegn fra hennes avdøde ektemann.

Resten av hennes nære familie mener imidlertid at dette er tilfelle:

– Besteforeldrene mine var bestevenner som hadde stor respekt for hverandre. Du kunne føle kjærligheten rundt dem og fra dem. Forholdet deres var et syn å se, og hele familien vår satte pris på dem som sådan, sier barnebarnet Shai Ward.

Denne historien utfordrer vår moderne forståelse av verden og stiller spørsmål ved om det er uforklarlige fenomener som overskrider vitenskapelig forklaring. Det er en påminnelse om at noen ting kanskje aldri blir forklart, men bare følt og opplevd.

Du kan se video av et av uglens ukentlige besøk nedenfor:

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.