Det ser ut som et bilde av en lykkelig familie - men farens tekst, avslører en trist historie

14/12/2022 07:39

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er absolutt et lykkelig bilde, men det er en skummel historie bak det.

I disse moderne tider er det et mangfold av forskjellige familieformer. Store familier, små familier, regnbuefamilier og blandede familier, for å nevne noen.

Men det er ikke alltid lett når vi danner nye familier. Noen ganger kan det skape konflikter når vi får nye partnere og plutselig har blitt foreldre til dele barn.

Det vet amerikanske Sean Whalen alt om.

Han har lagt ut et bilde på det sosiale mediet Facebook, der han sitter sammen med ekskona, hennes nye ektemann, deres to barn samt Sean Whale og ekskonas tre barn.

"I kveld inviterte de meg på middag," skrev Sean Whalen bildet av den blandede familien.

– For fem år siden måtte hun og jeg ha politieskorte bare for å hente og ta med barna våre. Vi kommuniserte kun gjennom advokater. Jeg ønsket å slå kjæresten hennes (nå mannen hennes). I kveld spiste vi sammen, lo, lekte med barna og hadde en flott kveld.

"Gi aldri opp, venner. Fred er et valg. Valget er ditt. Ikke deres valg. «Ja, men det gjorde han». «Ja, men det gjorde hun.» Hva eksen din gjør er irrelevant. Du velger hvordan og hva du sier. Du velger hvordan og hva du gjør. Selv når de prøver å argumentere med deg. Spesielt når de prøver å argumentere med deg. Velg å skape fred ved å leve med fred."

Siden Sean Whalen skrev innlegget sitt, har det gått viralt med mer enn 350 000 likes, nesten 90 000 delinger og 14 000 kommentarer.