Dette bildet av en 29 år gammel kvinne og hennes mann skaper voldsome reaksjoner

19/08/2020 09:31

Emma

Viralt
En ung kvinne mottar regelmessig fornærmende henvendelser fra fremmede som ikke kan forstå hva hennes mann gjør med en feit kvinne som henne.

29 år gamle Jenna Kutcher er lykkelig gift med sin 31 år gamle ektemann Drew Kutcher, som hun har vært sammen med i 10 år, etter at de ble forelsket da de gikk på samme universitet.

Paret bor sammen i Fort Atkinson i delstaten Wisconsin. Det skriver New York Post.

Men alt er ikke som en dans på roser, fordi Jenna Kutcher har mer enn 234.000 følgere på Instagram og mottar regelmessig støtende meldinger via sosiale medier fra folk som synes det er vanskelig å forstå hva en kjekk fyr som Drew gjør med en overvektig kvinne som henne.

Jenna Kutcher sier til New York Post at det ikke er atypisk at hun mottar meldinger fra fremmede som spør henne hvordan hun av alle kvinner har klart å score en mann som Drew.

 

 

 

Torsdag i forrige uke delte den 29 år gamle kvinnen et bilde av henne og mannen sin på en strand på Hawaii med en sang til alle de menneskene som har påpekt gjennom årene at hun ikke er tyn nok for hennes godt trente mann.

«En del av usikkerheten omkring kroppen min har knyttet bånd i ekteskapet mitt med Mr. Sixpack, det er ikke noe å gjøre. Hvordan kunne jeg, en formet jente, ha ham?»

-Denne mannen har omfavnet hver kurve, hver skjønnhetsflekk, kilo og kvise de siste 10 årene, og har alltid minnet meg om at jeg er vakker selv når det ikke samsvarer med min indre dialog (og når jeg ikke har vært i badekaret i flere dager), skriver Jenna Kutcher på Instagram og fortsetter:

- Så ja, lårene mine berører hverandre, armene mine er store, og rumpa mi er bulket, men så er det bare mer av meg han kan elske, og jeg valgte en mann som kunne håndtere alt.

- Jeg er så mye mer enn kroppen min, og det er han også, og det er du også, avslutter hun.

Jenna Kutchers innlegg på Instagram har fått mer enn 159.551 likes i skrivende stund.

 

Hennes 31 år gamle ektemann Drew Kutcher, som jobber som helsetrener, har vanskelig for å forstå hva alt oppstyret er:

«Jeg forstår ikke hvorfor verden er så nysgjerrig på hvordan jeg kan elske deg. Jeg lovet å elske. Hvordan du ser ut har ingenting å gjøre med det,» sier han.

Jenna Kutcher vil fortsette å bruke sin plattform for å inspirere kvinner som har det vanskelig med kroppen sin.

Se innlegge fra hennes Instagram neden under:

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.