Dette bildet har blitt delt av tusenvis av ganger på sosiale medier

22/11/2020 12:55

Emma Sletta

Viralt
Det er ingenting umiddelbart oppsiktsvekkende med bildet, som viser en folkemengde som prøver å få et glimt av filmstjernene Johnny Depp og Dakota Johnson i filmen Black Mass. Men likevel har bildet fått mye oppmerksomhet på sosiale medier, og det er det en grunn til. Da fotograf Miguel Ángel Morenatti la ut bildet på Twitter, skrev han: - Vi mister evnen til å sette pris på viktige øyeblikk. Miguel Ángel Morenatis bekymring stammer fra det faktum at bildet viser hvordan nesten alle menneskene i mengden ser på arrangementet gjennom mobiltelefonene sine når de prøver å få det beste bildet som de kan dele på sosiale medier. Bare en person - en eldre kvinne - er perfekt til stede for øyeblikket, og ser på arrangementet uten at det går gjennom en skjerm. Bildet har blitt delt over 16.000 ganger på Twitter, etter at Miguel Ángel Morenatti postet det, mange er enige i hans observasjon om at vi har vanskeligheter med å være i nuet.  

Det er ingenting umiddelbart oppsiktsvekkende med bildet, som viser en folkemengde som prøver å få et glimt av filmstjernene Johnny Depp og Dakota Johnson i filmen Black Mass.

Men likevel har bildet fått mye oppmerksomhet på sosiale medier, og det er det en grunn til.

Da fotograf Miguel Ángel Morenatti la ut bildet på Twitter, skrev han:

- Vi mister evnen til å sette pris på viktige øyeblikk.

Miguel Ángel Morenatis bekymring stammer fra det faktum at bildet viser hvordan nesten alle menneskene i mengden ser på arrangementet gjennom mobiltelefonene sine når de prøver å få det beste bildet som de kan dele på sosiale medier.

Bare en person - en eldre kvinne - er perfekt til stede for øyeblikket, og ser på arrangementet uten at det går gjennom en skjerm.

Bildet har blitt delt over 16.000 ganger på Twitter, etter at Miguel Ángel Morenatti postet det, mange er enige i hans observasjon om at vi har vanskeligheter med å være i nuet.