Dette er din ekleste matvane ifølge stjernetegnet ditt

22/09/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Stjernetegnet ditt avslører hvilke stygg matvaner du har.

Har partneren din, venninnen din eller kollegaen din en skikkelig ekkel og dårlig uvane når det kommer til mat? 

Så prøv å se på stjernetegnene deres og se om det stemmer med det astrologene har funnet ut nedenfor. 

Hos Spoonuniversity har de nemlig sett nærmere på de 12 stjernetegnene, og sett på hvilke sære matvaner som kan heftes på de respektive.

Hvorvidt det nå stemmer for stjernetegnet ditt eller ikke kan vi ikke si, men mon tro om ikke du kjenner en jomfru som liker å slikke tallerkenen ren, eller en som er født i skyttens tegn som fint spiser mat som har ligget på gulvet?

Væren (21. mars - 19. april) - Du tygger høyt: Væren er selvsikker og elsker derfor å bli sett og hørt. Av samme grunn bør du ta på deg hørselsvern og holde på hatten, når væren først går i gang med å kverne maten. Væren er nemlig en høylytt tygger og kan få maten på tallerkenen til å riste og naboene til å klage over bråk.

Tyren (20. april - 20. mai) – du spiser mat som har gått over holdbarhetsdatoen: ’Melken er sikker for gammel, så den må vi kaste’ – sa noen tyr aldri. For er du født i tyrens tegn så er du nemlig veldig sta, og har derfor ingenting i mot å spise mat fra kjøleskapet som muligvis har gått kriminelt langt over holdbarhetsdatoen.

Tvillingene (21. mai – 20. juni) – merkelige matkombinasjoner: Tvillingen er ikke så begeistret for det tradisjonelle og er derfor ikke redd for å eksperimentere – heller ikke med mat. Derfor er ikke tvillingen fremmed for å ha stekt løk på yoghurten eller drikke kaffe med juice i.

Krepsen (21. juni - 22. juli) – du spiser mat fra søpla: Krepsen er kjent for å være mystisk og kompleks. Så kompleks er krepsen at vedkommende både spiser mat fra tallerkenen, men også fra toppen av søpla, hvis man plutselig angret på at man kastet den siste kyllingvingen.

Løven (23. juli - 22. august) – du snakker med mat i munnen: Løver er kjent for å ha masser av energi og elsker oppmerksomhet. Derfor hindrer ikke en matbit løven i å skravle høyt om alt mellom himmel og jord ved middagsbordet - med løvegapet fullt av mat.

Jomfruen (23. august – 22. september) du slikker tallerkenen ren: Da jomfruen er kjent for å være analytisk, tenkende og veldig undersøkende, går den heller ikke av veien for å inspisere de siste restene på tallerkenen. Med tungen vel og merke. Jomfruen er nemlig ikke fremmed for å gjøre oppvaskmaskinens oppgave og slikke tallerkenen ren.

Vekten (23. september - 22. oktober) – du spiser andres mat: Vekten elsker å skape balanse ved å bringe folk sammen og løse problemer – også selv om det betyr at vekten skal treffe beslutninger på andres vegne eller gripe inn i andres liv. Av samme grunn har vekten heller ikke noe imot å spise andres mat. Så hvis du er på restaurant med en vekt, kan du være sikker på at din pommes frittes blir delepommesfrittes og at vekten garantert kommer til å drikke det siste av brusen din. 

Skorpion (23. oktober - 24. novmeber) – du er likegyldig til bestikk: Skorpionen er notorisk kjent for å være både intens, dramatisk og kontrollerende. Derfor har den maktsøkende skorpionen ikke behov for å få beskjed om hvordan den skal spise. Av samme grunn kan den like så godt bruke en gaffel som sine bare hender til å spise med. Det synes skorpionen den skal bestemme selv.

Skytten (23. november - 21 december) – du er likegyldig til om maten har ligget på gulvet: De fleste mennesker er tilhengere av den klassiske tre sekunders-regelen, som betyr at mat som har ligget på gulvet i under tre sekunder fint kan taes opp og spises. Denne regelen stiller dog skytten se likegyldig med. Den er nemlig kjent for å ha flaks, så det har neppe samlet seg hverken støv eller bakterier på maten som skytten gladelig spiser fra gulvet.

Steinbukken (22. desember - 19. januar) – du spiser på do: Steinbukken er kjent for å være både robust og stabil, samtidig som den verner om sitt privatliv. Derfor går den utholdende steinbukken heller ikke av veien for å spise på do, hvor hersker ro og stillhet fra omverdenen. Det bryr nemlig ikke den robuste steinbukken om det både kommer noe ut og inn samtidig.

Vannmannen (20. januar - 18. februar) – du spiser tvilsomme ting: Vannmannen elsker å overraske folk, og derfor går den heller ikke av veien for å smake litt på flekken på t-skjorten din for å finne ut om det faktisk var sjokolade du sølte der. Vannmannen er ikke redd for å prøve nye ting – og dermed heller ikke å smake på noe som andre holder seg langt unna.

Fisken (19. februar - 20. mars) – du piller og plukker i maten: Fisken er følsom, og gidder derfor ikke spise alle deler av maten sin. Derfor er fisken typen som bare slikker av glasuren på kaken, som kun spiser én ting i salaten eller som fullstendig ødelegger en rett for å få akkurat den lille delen av maten som den har lyst på.

Og når vi snakker om stjernetegn: Disse 5 stjernetegnene har en helt ustyrlig sexlyst