Diana tok bilde av en fremmed kvinne på treningssenteret: Skrev 'pulehåndtak' og delte det med tusenvis av folk

14/03/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
Britiske Diana Andrews tok et bilde av en fremmed kvinne på treningssenteret, og delte det med tusenvis av følgere på Instagram. Det fikk folk til å kritisere den unge kvinnen for bodyshaming.

Den britiske bodybuilderen Diana Andrews har fått sterk motvind, etter hun filmet en fremmet kvinne på et treningssenter og delte bilde av henne på det populære mediet Instagram.

‘Love handles (pulehåndtak red.)’, skrev Diana Andrews til bildet som viser kvinnen på en tredemølle. Senere delte hun enda et billede, hvor hun skrev at kvinnen sikkert var i gang med å bestille burgere til levering senere.

Det skriver Metro.

Foto: Instagram

Diana Andrews delte angivelig bildet med sine 17.000 følgere på det sosiale mediet.

Men den unge kvinnens kommentarer falt ikke i god jord hos mottakerne. Hun skal ha gjort sin instagramprofil privat og senere unnskyldt seg på det sosiale mediet Snapchat:

- Jeg innser at det var feil av meg å komme med denne fjollete spøken. Det var aldri min intensjon å bodyshame, såre eller være respektløs overfor noen.

Foto: Instagram

Senere skrev Diana Andrews følgende i et innlegg på Facebook:

- Jeg ønsker å forklare meg for det jeg gjorde etter trening tirsdag kveld. Jeg så at denne jenta på tredemøllen snakket i telefon, og jeg tok en videoen av henne og la til en kommentar om at hun sikkert bestilte take-away. Hele poenget med videoen var at hun brukte telefonen, mens hun løp på tredemøllen. 

- Hele historien ble snudd på hodet, da det ble tatt et screenshot og tilføyd at jeg bodyshamet denne kvinnen. Jeg ville aldri gjort det, sånn er jeg ikke. Jeg oppmuntrer alltid folk til å gjøre sitt beste og pushe seg. Jeg er her for å motivere, spesielt kvinner, til å ikke være redde og få fullført oppgaven. Folk som kjenner meg vet at jeg ikke er en bølle. Jeg angrer virkelig på at jeg filmet den videoen.

Diana Andrews Foto: Instagram

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.