Disse 5 stjernetegne er skikkelig dårlige ligg

17/12/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Egoistiske, kjedelig eller litt for fantasifulle. Her er de fem stjernetegnene som skal være de dårligste partnerne i senga.

Det er alltid en spennende opplevelse å ha sex med en ny partner for første gang. Man vet ikke hva man kan forvente, men håper at det blir en god opplevelse. 

Hvis man skal tro stjernene, er det visse stjernetegn du bør holde deg langt unna, hvis du vil ha en god opplevelse i senga.

Her er ifølge Yourtango de fem stjernetegnene som er de aller dårligste elskerne.

Tyren (20. april - 20. mai)
Tyren har en fullstendig umettelig appetitt når det kommer til lakengymnastikk. Faktisk er han eller hun så vill etter å oppnå klimaks, at vedkommende er klar for å gjøre hva som helst for å oppnå orgasme.  Også selv om det betyr at tyren må tilsidesette sexpartnerens behov, bare for å tilfredsstille sitt eget. Tyren er oppmerksomhetskrevende i senga og rask til å rykke videre til neste partner.

Væren (21. mars - 19. april)
Bak det ved første øyekast nydelige ytre, gjemmer væren på et ekte sexmonster, som bare vil tilfredsstilles for enhver pris. Væren er rett og slett likegyldig til om hans eller hennes partner får en orgasme under samleiet. Væren viser bare interresse for å motta, og gir deg kanskje litt når du innser at vedkommende er helt likegyldig til deg. 

Skytten (22. november - 21. desember)
Skytten har tendens til å være litt pervers. Men det btyr ikke at han eller hun er et bra ligg. Skytten er nemlig ikke særlig interesseret når det kommer til vanlige, dødelige mennesker. Derfor vil skytten prøve å overbevise deg om at du er en del av en fiktiv verden, hvor du er mer interessant enn du er i virkeligheten. Etter en liten stund innser du nok at du er underlegen og ikke lever opp til skyttens fantasier.

Løven (23. juli - 22. august)
I utgangspunktet er løven veldig god i senga. Det er bare ett problem; Løven ser ikke det som er rett foran nesa. Derfor kan det være litt av et sjokk for en løve når han eller hun plutselig innser at vedkommende ikke er alene i senga, men faktisk har selskap av en partner.

Fisken (19. februar - 20. mars)
Fiskens største utfording i forhold til å være en god sengekompis, er hans eller hennes litt for naturlige kroppslukt. Fisken har en tendens til å være litt sløv når det kommer til personlig hygiene. Så hvis du hopper i senga med en fisk, bør du altså være forberedt på at alle hans eller hennes kroppslukter følger med på kjøpet. 

8 ting kvinner gjør i senga som gjør menn ville i nikkersen