Disse 5 stjernetegnene er de beste ektemennene

07/11/2017 13:00

Anniken Hauge

Viralt
En robust fyr, en ekte romantiker eller en mann som alltid får deg til å le? Her er fem stjernetegn som skal være de beste ektemennene.

Det kan være litt av en utfordring å finne den partneren man skal tilbringe resten av livet med. Men fortvil ikke - kanskje det er hjelp å hente hos stjernene.

Underholdningssiden Yourtango har funnet fem stjernetegn som visstnok skal være de beste ektemennene.

Tyren.
Tyren er robust og veldig trofast av natur. Han setter pris på stabilitet og skaper sjeldent drama. Derfor kan du også være rimelig sikker på at han aldri vil være utro mot deg. Han ønsker mest av alt å leve som en lojal partner overfor kvinnen han elsker. Gifter du deg med en tyr, kan du derfor forvente en mannen som vil være der for deg resten av livet.

Skytten.
Skytten er i utgangspunktet en veldig romantisk kar, som vil gjøre alt i sin makt for å gjøre deg lykkelig. Selv om han kan ha dn tendens til å være litt sjalu, er han en lojal og veldig givende partner å ha. Du finner aldri en mann som verdsetter deg høyere enn det skytten gjør.

Vinn den splitter nye iPhone X + AirPods - klikk her.

Fisken.
Fisken er i utgangspunktet en tilfredsstiller, som er glad i romantiske øyeblikk. Han tar rollen som ektemann på største alvor, og har et stort ønske om å forsørge familien sin. Fisken er en følsom mann, som av og til har behov for litt oppmuntring. Til gjengjeld vil han skjemme deg bort med blomster, hjemmelaget middag og orgasmer.

Steinbukken.
Steinbukkens lojale natur gjør ham til et av de beste stjernetegne å ha som ektemann. Du behøver aldri bekymre deg for at han skal vise utpreget interesse for andre kvinner. De er nemlig den eneste han vil ha. Steinbukken har dog en tendens til å være litt anspent, så du må sørge for å få ham til å slappe litt mer av.

Løven.
Du skal finne deg en løve, hvis du drømmer om en mann som kan få deg til å le resten av livet. Det er nemlig ingen som er mer glad i å more seg enn løven er. Av andre sterke kvaliteter kan det nevnes at løven er ekstremt lojal og en glimrende støtte. Til gjengjeld har han en litt snever holdning til hva skjønnhet er.

8 kjærestepar som er dømt til å mislykkes ifølge stjernetegnene deres