Disse 6 stjernetegne er de verste kjærestene

20/11/2017 16:45

Anniken Hauge

Viralt
Det kan være vanskelig å finne ut hvem som er den rette mannen for deg. Men kanskje er det hjelp å hente hos stjernene.

Det kan være litt av en utfordring å finne en partner som du skal dele livet ditt med. Det er enmlig ikke alltid så lett å vite om en mann virkelig er den rette.

Men kanskje det er hjelp å hente hos stjernene. Underholdningssiden Yourtango har sett i krystallkulen og funnet de stjernetegnene som du tilsynelatende skal holde deg langt unna om du vil ha en god partner.

Væren (21. mars - 19. april)
Væren har bare tid til å se deg når det er mest beleilig for ham selv. Og tar det dessuten som en selvfølge at du tar stilling til hva dere skal gjøre, sørger for å reserve og ikke forstyrrer hans planer. Hvis noe bedre dukker opp, så velger han heller det. Du bør derfor komme deg videre og finne en person som virkelig verdsetter deg.

 

Les også: Viktig spor i Maddie-saken: Mystisk kvinne kledd i lilla har vært...

Tyren (20. april - 20. mai)
Det kan bli en pinlig affære hvis du sleper tyren med til et kulturelt arrangement. Uansett om det er en fotballkamp, en konsert eller ballett, så vil han klage under hele forestillingen. Senere vil han gi uttrykk for at han gjorde deg en tjeneste ved å ta ham med. Du bør virkelig vurdere om han er verdt det.

Tvillingen (21. mai - 20. juni)
Hvis du har funnet en tvilling, skal du ikke forvente at han noensinner tar det første initiativet. Det blir garantert du som må vise de første tegnene på følelser for ham. Hvis du tar steget og forteller han at du elsker han, er det ikke sikkerte du får det samme svaret tilbake.

Krepsen (21. juni - 22. juli)
Du skal ikke forvente å få en melding fra ham når han våkner om morgenen, når han legger seg om kvelden, når han har gode nyheter eller bare kjeder seg. Kort sagt så kan du ikke forvente at du er prioritet i livet hans. Han svarer kanskje på dine meldinger, men du skal ikke regne med at det kommer fra hans side først.

 

Les også: Nytt studie bekrefter: Derfor er det en god idé å pynte tidlig til jul

Løven (23. juli - 22. august)
Når det handler om sexlivet deres, skal du ikke forvente at han kjenner til prinsippet om å både gi og motta. Du skal med andre ord ikke bli overrasket, hvis det alt handler om ham og hans tilfredsstillelse. Er han virkelig kjip, så kan du kanskje rett og slett og få følelsen av at det likeså godt kunne vært en annen kvinne som lå der ved siden av ham. 

Jomfruen (23. august - 22. september)
Hvis du har gitt deg hen til en jomfru, så skal du ikke forvente at han er villig til å dele spesielt mye med deg. Kanskje opplever du det ikke som et problem, men med tiden kan det vokse seg større og større. Du skal i hvert fall ikke regne med at han deler maten sin med deg, gir plass til dine ting på badet hans eller på annen måte slipper deg inn i sitt private liv.