Donerte sin ene nyre til kjæresten: Så var han utro og slo opp med ond beskjed

24/01/2022 12:43

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
En kvinne har delt en historie på TikTok om ekskjæresten sin, som godt kan få prisen for 'verdens verste kjæreste'.

Colleen Le har delt en historie på TikTok-kanalen sin -@Colleeeniie- om forholdet til en tidligere kjæreste, som sies å stå bak en av de verste måtene å slå opp noensinne.

Le forklarer hvordan kjæresten hennes hadde vært åpen fra starten av forholdet at han hadde en dårlig nyre, og at han derfor regelmessig måtte være på dialyse for å få blodet rengjort - en lidelse som Le lett kunne leve med som han hadde. Det skriver Unilad.

Imidlertid ble hennes daværende kjærestes nyre forverret og forverret, og på et tidspunkt bestemte Le seg for å 'bli testet for å se om de var en 'match' fordi [hun] ikke ville at han skulle dø', og utrolig nok viste det seg at Le var i stand til å gi nyren sine til sin daværende kjæreste,  da de to var en "match".

For seks år siden kom hun under kniven og ga hennes ene nyre til sin daværende kjæreste. Operasjonen var en suksess, de to kom seg helt etter operasjonen, og du skulle tro at de da ville leve lykkelig alle sine dager... men det gjorde de ikke.

I nok en video avslører Le at hennes daværende kjæreste på et tidspunkt skulle på utdrikningslag til Las Vegas, noe hun åpenbart syntes var helt greit.

Imidlertid resulterte det i at kjæresten innrømmet en tid senere at han hadde vært utro på den turen, dog valgte Le å vende et blindt øye til det.

Da skulle man tro at de to levde lykkelig alle sine dager. ikke? Feil igjen. Tre måneder senere sendte Less daværende kjæreste henne en tekstmelding der han skrev: "Hvis vi er skapt for hverandre, vil Gud føre oss sammen igjen til slutt."

Han fortalte henne deretter at "du bare donerte nyrene dine for å se bra ut", hvoretter han blokkerte henne på alle sosiale medier.

Videoene med historien har siden gått viralt, og den primære videoen har mottatt mer enn 10 millioner visninger og nesten 30,000 kommentarer i skrivende stund, som - ikke overraskende - først og fremst støtter Le.

En bruker skrev: "Du har DET største hjertet, og han kunne ikke se det ... hans tap," og en annen skrev: "[...] Jeg håper du finner noen som forguder jorden du går på. Du fortjener intet mindre."

Les TikTok-kanal har siden fått mange flere følgere og har nå nesten 12,000, og hun har også laget flere videoer senere, som også omhandler den bisarre historien.

 

Læs også:

Hva er din favoritt sovestilling? Her er den overraskende betydningen for din personlighet Har du en spesiell sovestilling du foretrekker? I så fall kan det faktisk fortelle mye om din personlighet.
Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.