Drømmejobben er ledig: Bryggeri søker person til å teste øl hver fredag

27/09/2017 11:45

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kunne du tenke deg å drikke øl på jobb og samtidig få betalt for det? Da er det bare å fylle ut jobbsøknaden, for drømmejobben er ledig.

Er du en sann øldrikker?

Eller har du en kompis som kan lukte ølskum på en kilometers avstand og skille mellom Ringnes og Tuborg alene på lyden av øllen når den åpnes?

Da er det fantastiske nyheter i vente. Drømmejobben for enhver øl-elsker er nå en realitet, skriver britiske Metro. Bryggeriet Meantime Brewing Company har nemlig lagt ut en jobbannonse på LinkedIn, hvor de søker etter en profesjonell øl-tester.

Jepp, du leste riktig.

Bryggeriet, som holder til i Greenwich i London, leter nemlig etter en øl-entusiast, som har lyst til å smake på mange nye øl-varianter samt gi relevant feedback som skal brukes til å lage den helt perfekte øl.

- Har du noensinne drømt om å bli betalt for å drikke øl? Det kan fort bli virkelighet, da vi leter etter en øl-elsker som vil leve av å smake på nye og innovative øl. Ja, det er kanskje verdens beste jobb, skriver Meantime Brewing Company i jobannonsen.

Og vi er på nippet til å gi dem rett i det.

Jobben innebærer at man møter opp på bryggeriet i Greenwich hver fredag, åpner svelget og gjør seg til forsøkskanin i forbindelse med bryggeriets nyeste varianter.

Grunnet faren for galopperende alkoholisme, er arbeidstiden satt til kun tre timer - fordelt på hver fredag i uken.

Det opplyses ikke hva lønnen er, men mange vil kanskje mene at jobben er lønn nok i seg selv. 

Det skal dog understrekes at bryggeriet leter etter en medarbeider med kvalifikasjoner, som omfatter mer enn bare kjærlighet til øl samt å drikke seg full hver helg.

Bedriften forventer nemlig en testperson som ikke bare er en ’lidenskapelig øl-kjenner’, men som også besitter ekstraordinære smaksløker og en stor kunnskap om alkoholiske drikker.

Hvis du seriøst vurderer å søke den misunnelsesverdige jobben, kan du bare følge denne linken. Skål - og lykke til med søknaden. 

Drømmejobb ledig i Norge: Spis sjokolade og få betalt for det

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.