Edderkoppsesongen har startet - men med dette enkle kastanjetrikset blir de borte

08/09/2023 18:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det er både enkelt og billig – og det holder edderkoppene unna.

Høsten er her, og som de fleste dansker vet betyr dette også at den årlige invasjonen av edderkopper og insekter i våre hjem har kommet.

Det finnes imidlertid en naturlig og billig løsning som kan holde disse ubudne gjestene på avstand – og den løsningen er kastanjer.

Et genialt kastanjetriks har sett dagens lys, og det er en effektiv måte å beskytte hjemmet ditt mot edderkopper og insekter i den kommende sesongen.

Når du har funnet noen kastanjer, trenger du ikke noe annet for å utføre det geniale trikset. Ifølge trikset er det viktig at kastanjene er litt åpne, men hvis de ikke er det allerede når du finner dem, kan du bruke en nøtteknekker til å åpne dem opp.

Når du har de åpnede kastanjene klare, er det på tide å plassere dem strategisk rundt hjemmet ditt. Fokuser spesielt på områder hvor edderkopper og insekter ofte kommer inn, som vinduskarmer og dører.

Kastanjer inneholder naturlige kjemikalier som insekter og edderkopper ikke liker, og det er akkurat denne duften som holder dem unna.

Når du åpner vinduet for å lufte eller går inn og ut døren, fjernes insektene fra områdene der du har plassert kastanjer.

Dette enkle trikset er både en miljøvennlig og ufarlig måte å beskytte hjemmet på. Du må imidlertid huske på at kastanjene mister duften over tid.

I så fall kan du ganske enkelt erstatte dem med nye åpnede kastanjer for å opprettholde effekten.

Se hvordan kastanjene kan plasseres taktisk i videoen under: