Eieren innrømmer: Jeg skulle aldri ha latt hunden min gjøre dette som valp

14/09/2023 23:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var så lite og søtt, og fremtiden virket så fjern.

I dag veier den amerikanske bulldogen omtrent 25 kilo. Likevel ønsker Annabelle fortsatt å sovne på eierens skulder, akkurat som hun gjorde i sine tidligste dager.

Dette er beskrevet av Tag24.

Elsker å være så nær som mulig

– Jeg tror hun fortsetter å gjøre det fordi vi fortsatt har den sterke kontakten. Hun setter pris på å være så nær meg som mulig, sa Keane i en samtale med Newsweek denne uken.

"Hvis hun er lei av det, legger hun hodet ned, slapper av og ender til slutt opp med å sovne," la hundeelskeren til.

Imidlertid viser interessen for denne daglige rutinen seg å være ensidig på grunn av kjæledyrets vekt og markerte størrelsesforskjell.

TikTok-video viser det vanvittige problemet med hunden

Keane delte sin "lidelse" på TikTok i helgen og komponerte en video om det. Videoen begynner med Annabelle som en valp som kryper til eierens skulder.

Da vises hennes mer klønete og vanskelige forsøk på å fortsette denne vanen som en voksen hund. I enkelte scener klarer Bobby Keane knapt å skjule sin sporadiske irritasjon.

- Det er ikke vondt, og det er heller ikke ubehagelig, men det kan være irriterende til tider fordi hun er så utholdende, sier den amerikanske mannen.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.