Eks Miss-Kroatia vrir seg rundt på strippestang: Brystene detter nesten ut

20/01/2023

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Eks Miss-Kroatia og VM-sensasjonen Ivana Knoll viste frem sine eiendeler mens hun nøt en natt ute i Miami før hun gikk ned i et suggestivt poledanceshow med bena.

Tidligere frøken Kroatia Ivana Knoll filmet seg selv mens hun vred seg rundt på en strippestang før puppene nesten rant ut av den lille kjolen hennes.

5ft11-modellen ble en stor internettsensasjon under verdensmesterskapet i Qatar, hvor hun ble kalt turneringens "mest sexy fan". Knoll deltok på hver av nasjonens kamper i en rekke risikable antrekk med Kroatia-tema som blendet tilskuere.

Skjønnheten Knoll har siden fortsatt å fange oppmerksomheten til hennes 3,6 millioner Instagram-følgere - ved denne anledningen droppet hennes nasjonalistiske antrekk for en stupe topp.

Og 30-åringen byttet ut Qatars enorme fotballstadioner for en bar med stripperstenger mens hun filmet seg selv med en varm og varm moro på Instagram-historier.

Knoll tok først inn en selfie mens hun nyter kvelden hennes i Miami. Brystene hennes tok hovedrollen da en svart topp med knapper overlot lite til fantasien.

Den lekre modellen fulgte det opp med et enda mer suggestivt opptak, der hun så ut til å forførende kjærtegne en stang med bena.

Foto: @knolldoll/Instagram

Hun så ut til å innse omfanget av utskeielsen sin morgenen etter, men hun skrev den neste historien sin: «Hver gang jeg har festet når jeg ser det jeg legger ut på historiene mine,» mens hun himlet med øynene og inkluderte en ansiktshåndflate-emoji.

Det kommer bare dager etter at hun lastet opp et bilde av seg selv ved en basketballkamp i Miami Heat, med en trøye nr. 22 som spissen Jimmy Butler hadde på seg.

Men Knoll har ikke lagt skjul på å gni skuldre med en rekke høyprofilerte kjendiser i det siste.

Hun feiret det nye året med Hollywood-skuespilleren Jamie Foxx og koset seg med rapperen Drake på Leonardo DiCaprios fest.

Likevel må den kanadiske superstjernen stå i kø da Knoll nylig avslørte Wladimir Klitschko som hennes kjendisforelskelse.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.