Ekspert deler effektiv metode for å "fjerne dobbelthaken" - det tar mindre enn et minutt

24/05/2024 17:00

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Det er ikke behov for dyre inngrep eller dietter for å «fjerne dobbelthaken», sier eksperten.

Å ha dobbelthake kan være en stor usikkerhet for noen. Selv om det er naturlig å ha et overskudd av fett under underkjeven, noe som kan skyldes mange ting som spenner fra genetikk og alder til holdning, foretrekker de fleste å være fri for det.

Faktisk, ifølge Express, fant en studie fra 2017 at dobbelthaken er blant de tre største problemene britiske kvinner føler at de har med ansiktet. For menn var det også mye usikkerhet, men her var det bare det fjerde største problemet.

31% av menn med dobbelthake sa at de kunne vokse skjegg for å skjule det. Men hva kan gjøres direkte for å takle problemet med en dobbelthake? Å miste vekt gjennom kosthold og mosjon er selvfølgelig en åpenbar metode.

Flere og flere klinikker kan også tilby fettreduserende prosedyrer, men disse kan være dyre. Heldigvis har en skjønnhetsekspert nå avduket en enkel metode som hun hevder vil fjerne dobbelthaken din uten at du trenger å bruke penger på prosedyrer eller kaste deg inn i en streng diett.

Skjønnhetsekspert og influencer Jadyn Cross har delt en video på den sosiale medieplattformen TikTok, der hun avslører hvordan du kan bli kvitt dobbelthaken din. Best av alt, det er ikke noe som tar veldig lang tid.

"Disse hjelper til med å stramme huden og tømme dobbelthaken din for å gi deg et mer uttalt utseende," skrev hun bildeteksten til videoen.

Du kan se videoen i bunden av denne artikkelen...

"Hvordan bli kvitt en dobbelthake hjemme. Gjør disse 10 eller 15 ganger med fuktighetskrem hver morgen og kveld," sa hun, mens hun demonstrerte for sine 1,4 millioner følgere hva de skal gjøre.

I det første trinnet snudde hun hodet opp mot taket og brukte en såkalt gua sha-stein til å forme nakken fra bunnen til toppen av kjeven. En slik stein er et verktøy som er spesielt utviklet for å påføre trykk og skrape huden for å lindre smerte og spenning.

Deretter førte hun hodet ned igjen og brukte to fingre til å legge press og gli langs kjevelinjen forfra og bakover. Hun utførte også den samme bevegelsen med sin gua sha-stein. I det første trinnet brukte hun baksiden av hånden til å gni under haken fra side til side.

Og for det siste trinnet brukte hun begge hender til å forme fra forsiden til baksiden av ansiktet. Ifølge henne er dette nok til at du til slutt blir helt fri for dobbelthaken. Hvis du har et ønske om dette, er det selvfølgelig verdt å prøve.

Følgerne hennes ble imponert, og flere har gitt uttrykk for at de allerede har prøvd det. Flere av de som har prøvd det selv har hatt gode resultater på denne måten.

– Jeg har gjort det, og det gjør mirakler. Jeg elsker det - takk for at du delte det, sa en bruker.

En annen spurte hvor lang tid det ville ta før resultatene kom.

"En til to måneder, avhengig av hvor konsekvent du er," var Jadyns svar.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.