Ektemann takker Apple for ny funksjon: Reddet livet til kona mi

14/12/2022 12:12

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mann har tatt til sosiale medier for å takke Apple etter at konas iPhone-krasjdeteksjonsfunksjon førte ham til henne raskere enn ambulansen.

Vi har alle sett iPhone-annonsene som viser hvordan en Apple Watch eller andre funksjoner på IOS kan overvåke helsen din, hjelpe deg å ringe etter hjelp i en nødssituasjon og potensielt redde livet ditt.

En mann har siden tatt til Reddit for å snakke ut om hvordan iPhone-krasjdeteksjonsfunksjonen hjalp ham med å finne kona etter at hun hadde vært involvert i en bilulykke.

Folk har siden strømmet til sosiale medier for å applaudere Apple for funksjonen.

Mannen forklarte at kona hans hadde kjørt hjem fra butikken og at de hadde vært på telefonen da han plutselig "hørte henne skrike".

Linjen "gikk død", men "i løpet av noen sekunder" ble han varslet fra hennes iPhone om at hun hadde vært involvert i en krasj. Krasjdeteksjonsfunksjonen sendte til og med ektemannen partnerens "nøyaktige plassering".

Innlegget fortsetter: «Jeg skynder meg dit og var der før ambulansen kom, som telefonen hennes hadde ringt».

Det var heldig at mannen ankom da han kom - hans kone hadde vært involvert i en "front-mot"-kollisjon med en "distrahert sjåfør".

Han forklarte hvordan vitner på stedet hadde forsøkt å ringe ham, men hans kone var "så rystet at hun ikke var i stand til å gi dem [hans] telefonnummer riktig".

Redditor 'visste bare' at kona hans hadde vært involvert i en ulykke på grunn av iPhonen hennes.

Han bestemte seg: "Hvis ikke for iPhonen hennes, ville jeg aldri ha visst det, og jeg ville ha lurt på hva som hadde skjedd og blitt bekymret.

"Jeg kan ikke uttrykke min takknemlighet nok for denne krasjdeteksjonsfunksjonen.

"Både henne og den andre sjåføren har det bra og er begge i bedring."

Andre Redditors har strømmet til innlegget for å dele sine velønsker til brukerens kone om å få en rask bedring, i tillegg til å dele sine egne erfaringer med iPhone-sikkerhetsfunksjoner.

En bruker sa: "Jeg kan ikke forestille meg å være i den situasjonen. Det er både skummelt og en lettelse å vite at hun har det bra.

"Må gi kreditt der det skal ... Apple gjorde virkelig en god jobb med denne."

En annen forklarte hvordan en venn av familien deres ble slått bevisstløs av en fallende tregren mens han var ute og gikk med barnet.

Heldigvis var barnet uskadd og mannen fikk legehjelp.

"Klokken hans oppdaget at han hadde falt, varslet kona og ringte en ambulanse. SOS og falldeteksjon er livreddere," sa de.