Ektemann vil ta bilde av kona før stort maratonløp: Men så oppdager han en ekkel detalj i bakgrunnen

23/04/2017 16:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Noen ganger kan de beste bildene bli ødelagt av de morsomste detaljer, hvilket en engelsk sportsstjerne opplevde da han delte et bilde av kona si.

Det er virkelig ikke lett å ta gode bilder. 

På tross av at kameraet på mobilen har flere megapixler enn før, og bildene generelt blir finere, så kan det være litt av prøvelse å fange det rette øyeblikket med mobilen. 

Det fikk den sørafrikanske rugbyspilleren Petrus de Plessis kjenne på da han skulle ta et bilde av kona si før hennes store maratonløp, skriver The Sun.

Kona Lisa de Plessis skulle nemlig delta i London Maraton. Paret er bosatt i den engelske hovedstaden, og deltakelsen skulle markeres med bilde før start. 

 

- På vei til London Maraton i dag! Lykke til alle delatkere. Heller dere enn meg! Hun er klar!, skrev den og lykke til alle, der deltager. Hellere jer end mig! Hun er klar!, skrev den energiske ektemannen under bildet før løpet, som han deretter la ut på Twitter tidligere i dag.  

Men etter bildet kom ut på Twitter, måtte mannen innse at det i hvert fall ikke venter en karriere som fotograf rundt hjørnet.

Foto: Twitter

I bakgrunnen av det ellers fine bilde av kona kan man nemlig se parets jack russel terrier, som er full gang med å gjøre sitt fornødne - og det er ikke snakk om en liten tissetår! 

Det fikk Twitter også kjap påpekt, og siden er bildet blitt spredt rund på sosiale medier til stor underholdning.