Eldre mann drar med seg en pose til dyrehjemmet: Når hun ser hva som er inni, feller hun en tåre

16/05/2023 13:50

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mens Madison ventet på å adoptere en hund, kom en eldre mann inn med en plastpose i hendene.

Internater er fylt med forskjellige dyr som venter på at noen skal komme og hente dem derfra. De fleste av de stakkels sjelene som ble forlatt eller levde sine liv på gata, drømmer om å finne et permanent hjem.

Dessverre er ikke alle dyr heldige nok til å bli adoptert av noen som vil elske dem betingelsesløst.

Selv om ikke alle kan adoptere et dyr og gi dem et kjærlig hjem, kan vi alle gjøre noe for å lette livene til disse skapningene, og en eldre mann fra Tulsa, Oklahoma, er bevis på dette.

Tjue år gamle Madison Sorrels var på Tulsa Animal Welfare Shelter i Oklahoma og ventet på å adoptere en hund, da hun la merke til mannen som kom inn på internatet. Han bar en plastpose som han ga til personalet på internatet.

Madison var nysgjerrig på å finne ut hva mannen hadde i hendene, så hun valgte å bli litt lenger.

Hjertet hennes smeltet da hun skjønte at han donerte en pose full av tennisballer til internatet. Det viste seg at hunden hans hadde dødd, og han ønsket å gi ballene som en gang tilhørte hans lodne venn til dyrene på internatet, slik at de kunne ha det gøy mens de ventet på at en fremtidig eier skulle komme forbi.

Foto: Facebook

"Kjæresten min og jeg adopterte en puddelblandingsvalp på Tulsa Animal Welfare. Vi fant ut at denne herren donerte tennisballer til minne om et høyt elsket kjæledyr. Hvis dette ikke redder dagen din, vet jeg ikke hva som vil," skrev Madison etter å ha lagt ut noen bilder av mannen.

Innlegget hennes gikk viralt i løpet av noen dager, med mange som roste den eldre mannen for hans gode handling. I stedet for å holde fast på tennisballene mens han sørget over tapet av hunden sin, bestemte denne mannen seg for å bringe lykke til andre hunder.

For en omtenksom person.