Emma sto i kø på supermarked da hun ble svært provosert: ‘Dere ødelegger julen!’

22/11/2017 13:30

Anniken Hauge

Viralt
En mor er rasende over at et supermarked har valgt å bryte en uskreven jule-regel.

Da bristiske Emma Mander fra Manchester forleden dag var ute og shoppet på kjøpesenteret B&M, oppdaget hun plutselig en kontroversiell vare, som ifølge henne selv kan ødelegger julen for atskillige barnefamilier. Det skriver Daily Record.

For ved kassen sto det nemlig et stativ med forskjellige postkort, hvorav ett av de var 'fra julenissen'. Et postkort som ifølge 34-årige Emma Mander bryter med den ‘uskrevne julenisse-regelen’.

Den provoserte moren mener nemlig at et slikt postkort sladrer om at julenissen ikke finnes i virkeligheten. En kjærkommen løgn som mange foreldre som kjent forteller barna sine.

Det avslørende postkortet fikk Emma Mander til å skrive et Facebook-innlegg til B&M, hvor hun blant annet skrev:

- Jeg vet ikke om dere kjenner til foreldres uskrevne julenisse-regel, men jeg vil gjerne poengtere at dette er i strid med regelen!, skrev Emma Mander til supermarkedskjeden.

Hun forklarer blant annet at postkortet - som er utformet som en hilsen fra julenissen og som foreldre kan skrive barnas navn på - blanet annet vil føre til spørsmål fra småbarn som; ‘mamma, får julenissen laget de kortene på nordpolen?'.

Emma Mander mener at postkortet etterlater mange foreldre med et forklaringsproblem, og derfor foreslår moren at man i stedet selger de avslørende kortene på nettet eller hever de fra barnehøyde.

- Jeg er bare glad for at jeg ikke hadde med meg mine to eldste barn som jeg desperat fortsatt prøver å få til å tro på julens magi - og julenissen, forteller moren og utdyper: 

- Hvis de hadde sett noe med skriften ‘julenissens brevsvar’, så ville det utløst alle typer spørsmål, fastslår hun.

I ettertid har en talsperson fra B&M unnskyldt for bryet som postkortet kan ha forårsaket, og fortalt at postkortene vil bli flyttet

Supermarkedet vil dog ikke fjerne julenisse-kortene fra sortimentet deres.