En 29 år gammel kvinne ble vekket av en rar følelse i øret: Ble livredd da hun så på q-tipsen

10/09/2023 09:30

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kvinnen trodde ikke sine egne øyne da hun renset ørene og så hva som skjulte seg i øregangene hennes.

En iskald følelse snek seg gjennom henne, og en merkelig prikkende følelse begynte å kile i en av øregangene hennes. Dette fikk Katie Holley til å reagere med et plutselig oppvåkningssjokk 14. april 2018. Hun beskriver hvordan hun kjente noe uvanlig i øret, som om en isbit hadde blitt plassert dypt inne i øret hennes. Dette utrolige øyeblikket ble senere beskrevet av henne selv i en konto for Self Magazine.

Forvirret og desorientert gikk hun på do og tok en bomullspinne for å rense øret. Hun stakk forsiktig pinnen inn i øret og gjorde sitt beste for å fjerne ubehaget. Men da hun fjernet vattpinnen, la hun merke til noe uforklarlig. På tuppen av vattpinnen var det to små svarte prikker, og Katie Holley, fortsatt søvnig og uforstående, måtte anstrenge seg for å identifisere hva de var.

Det gikk plutselig opp for henne.

"Et kort øyeblikk senere skjønte jeg at de var to bittesmå ben. Ben som bare kunne tilhøre en kakerlakk." skrev Katie Holley.

Panikken grep den 29 år gamle kvinnen, og mannen hennes måtte raskt ta på seg briller for å inspisere øret hennes. Han bekreftet det utrolige synet: Det var en kakerlakk som, ifølge Katie Holley, gravde seg inn i hjernen hennes.

29 år gamle Katie våknet med et sett en natt i april. Foto: Katie Holley

Paret bodde i Florida, en av sørstatene i USA, og etter et mislykket forsøk på å fjerne kakerlakken selv, ble de tvunget til å oppsøke legevakten. Her tok en sykepleier og senere en lege seg av dyret, som satt fast i øret til Katie Holley.

Legen ba om lokalbedøvelse for å bedøve huden rundt øret og samtidig drepe kakerlakken. Men inne i øret hennes kunne Katie Holley kjenne insektets siste krampetrekninger.

"Da legen brukte lokalbedøvelsen, begynte kakerlakken å reagere. Å føle en kakerlakk dø mens den sitter fast i en veldig sensitiv del av kroppen din er ubeskrivelig," fortalte Katie Holley om denne skremmende natten.

Legen fjernet kakerlakken og skrev ut antibiotika og medisiner til Katie Holley. Men marerittet stoppet ikke der. En uke etter den skremmende opplevelsen kjente hun fortsatt smerte i venstre øre, noe som fikk henne til å søke ytterligere legehjelp.

Hos sin egen lege fant legen seks deler av den døde kakerlakken i øret. Foto: Katie Holley

Hos en spesialist fikk Katie Holley endelig fjernet hodet og resten av kaken – ni dager etter besøket på legevakten. Foto: Katie Holley

Hos egen lege ble det konstatert at det fortsatt var deler av kakerlakken i øret. Legen måtte skylle øret og bruke en pinsett for å fjerne ytterligere seks deler av dyret – ni dager etter første tur til sykehuset. Hun ble senere henvist til en ørespesialist som bekreftet at det fortsatt var noe igjen i øret.

"Han brukte et instrument som så ut som en veldig lang saks og trakk hele kakerlakkens hode, torso og antenner ut av øret mitt. Jeg bare gråt. Denne gangen uten bedøvelse kunne jeg kjenne hver sprekk og lyd da han fjernet delene fra øret mitt», skrev Katie Holley.

Etter denne forferdelige opplevelsen fikk Katie Holley skadedyrbekjempelse til å spraye hele huset hennes, men hun fortsatte å ta en viktig forholdsregel.

"Selv om det sannsynligvis ikke vil skje meg igjen, kan jeg ikke tenke meg å sove uten ørepropper i nær fremtid," uttalte den redde kvinnen.