En kvinne gjorde en sjokkerende oppdagelsen da hun fikk en voksbehandling der nede

04/11/2022 13:18

Sofie

Viralt
Sjokkerende oppdagelse under brasiliansk voksbehandling.

Det skal ikke være tvil om at det er flere uvanlige måter en kvinne kan oppdage at hun er gravid på. At man oppdager det i forbindelse med en brasiliansk voksbehandling er imidlertid ikke så utbredt. 

En australsk kvinne ved navn Laura har delt historien sin om nettopp dette på TikTok. Her forteller hun at kosmetologen som utførte voksbehandlingen hennes var den første som antydet at hun var gravid.

Det skriver Mirror

I en video som nå er sett mer enn 26.000 ganger, forteller hun om hvor nervøs hun var da det var hennes første brasilianske voksbehandling. 

Det var imidlertid ikke første gang hun fikk en voksbehandling. 

Hun avslører også at temperaturen på voksen var “uutholdelig”, selv om kosmetologen angivelig viste at var en lav temperatur ved å smøre litt voks på albuen hennes. 

“Til slutt ser hun på meg og sier: “Du er ikke gravid, er du?”, sier Laura i videoen. Hun sier også at hun svarte følgende: “Absolutt ikke!” 

Likevel fikk det Laura til å tenke på når hun sist hadde mensen. 

Da gikk det opp for henne at hun faktisk kunne være gravid. 

“Jeg hadde ikke bekreftet det, men den første personen som til og med mistenkte at det var damen som gjorde den brasilianske voksen,” sier Laura som var 17 år. 

I kommentarfeltet har hun fått spørsmål om hva som gjorde at kosmetologen trodde hun var gravid. Det har hun valgt å svare på. 

“Jeg var ekstremt følsom for temperaturen på voksen. Jeg mener, i en alarmerende grad. Det skjer tydeligvis når du er gravid,” avslører hun. 

Siden videoen ble delt har den fått utallige kommentarer fra kvinner osm har valgt å dele sin overraskelse over historien hennes. 

Flere har også delt sine egne historier. 

“Omg for en måte å finne det ut,” skriver en person, som Laura svarte og sa: “Jeg ble SJOKKERT! Så vanskelig å ligge der med skjørtet rundt navlen og insistere på at det er den varmeste voksen noensinne.” 

“Jeg har vokset meg i årevis, men sluttet umiddelbart da jeg ble gravid, det var sååå vondt”, skriver en kvinne som ser ut til å kunne relatere til smertene Laura følte.