En mor blir nå hyllet på nettet for hennes geniale svar til datterens homofile kompis

29/09/2017 10:00

Anniken Hauge

Viralt
En ung homofil mann spurte venninnens mor om lov til å overnatte - svaret hennes tar nå nettet med storm.

Hva sier man til sin unge datter hvis hun spør om å ha med en gutt på pysjamas-overnatting med jentene?

Det var akkurat den situasjonen Houston Shelton fra delstaten Indiana opplevde.

Men kompisen til datteren, 19-årige Mason Brian Barclay, er homofil, så det skulle det ikke være noe problem.

Mason ville allikevel være høflig og spørre Houstons mamma, og bestemte seg derfor for å sende en melding til henne og forklare situasjonen

- Hei Fru Shelton! Det er Mason Brian Barclay, jeg er en af Houstons nye bestevenner. Hvis hun får gjester på fredag, ville det så være i orden, hvis jeg, en veldig homoseksuell mann, også kommer og sover over, innledet han meldingen med og fortsatte:

- Jeg tror den vanlige holdningen med å kun tillate unge å sove over sammen med andre av samme kjønn skyldes den typiske tiltrekningen mellom kjønnene. Jeg er ikke tiltrukket av det motsatte kjønn. Takk for tiden og vurderingen din, og ha en god kveld, avsluttet altså Mason meldingen med. 

Den unge gutten forventet kanskje et enkelt 'ok' eller 'nei' tilbake som svar, men istedet fikk han en respons han sent vil glemme, og som nettet nå hyller moren for å skrive:

- Hmm. Altså, jeg har en kjekk mann. Bør jeg være nervøs?

Se meldingsutveklsingen mellom Mason Brian Barclay og moren til venninnen hans nedenfor:

Etter Mason Brian Barclay postet meldingsutvekslingen på Twitterkontoen sin, har fått massiv positiv respons fra andre brukere:

- Jeg elsker denne responsen. Ser ut til at menneskeheten gjør fremskritt. Håper du holdt fingrene fra fatet, haha, skriver en bruker.

- Beste moren noensinne, skriver en annen.

- Jeg ville bare si at jeg likte historien din utrolig godt. Det gledet meg å se din positive, direkte og vennlige fremtoning, skriver en tredje.

Les også: Drama på ferie-paradis: 100.000 mennesker har flyktet