En viktig melding til dere som tisser i dusjen

22/04/2024 21:52

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du tisser i dusjen, her er en melding til deg.

Han gjør det. Hun gjør det. Hver kvinne, hver mann gjør det.

Den første viktige beskjeden til dere som tisser i dusjen er derfor; du gjør det rette.

Og her er grunnene til hvorfor du bør fortsette og hvorfor andre bør begynne å tisse i dusjen:

1) Av hensyn til miljøet
Husker du de kampanjene som ble kjørt på 1980- og 1990-tallet med skolebarn og voksne som måtte spare vann? Klasserommene var dekorert med plakater av grønne jordkloder og kloakksystemer, som viste hvordan regnvann, drikkevann og tiss hang sammen i ett stort økosystem.

Ikke-nyheten nå er at; det gjør det fortsatt! Hvis du vil spare vann, for eksempel du skyller toalettet, hvorfor ikke skylle den første biten med vannet om morgenen når du dusjer? For miljøets skyld.

2) For lommebokens skyld
I Storbritannia oppfordrer kampanjen «Go with the Flow» studenter ved University of East Anglia (UEA) til å tisse i dusjen. De to studentene bak kampanjen tror at dersom alle 15.000 studentene ved universitetet tisset morgenurinen ut sammen med badevannet, ville de kunne spare nok vann til å fylle et olympisk svømmebasseng 26 ganger hvert år. Pluss besparelsene på toalettpapir!

Bare le, men den som tisser først tisser best, og selv om husstanden din ikke består av 15 000 mennesker, er det også rett med en liten tiss.

3) Du blir renere
Toalettpapir er greit. Vann er bedre. Hvor rene ville hendene dine vært, for eksempel hvis du bare tørket dem med et håndkle og bare sjelden brukte vann (og såpe)?

4) Det er god trening - og du kan stå opp og tisse 
Denne er mest for damene, men har du problemer med å holde vann eller bare vil ha bedre sex... Da er det god trening for musklene i og rundt magen sitter på huk og sitter på huk mens du tisser, ifølge  Popsugar   - og det er alltid mindre ekkelt om du gjør det i dusejn.

5) Det er normalt
Det er to typer mennesker. De som sier de tisser i badekaret. Og de som lyver om at de ikke gjør det. Periode. Hvis du vil ha statistikk på skitten (eller tissen) så gjorde TV-programmet  Today Show  en studie, den viste at 80 prosent av seerne deres tisser i dusjen.

6) Det er unaturlig å la
lyden og følelsen av rennende vann være i fred. Drypp drypp drypp.. Det gjør bare noe for kroppen. Ulike forskere har forsøkt å forklare hva det er som «lurer» tissetrangen hos ganske mange mennesker når de ser, hører eller kjenner rennende vann. Uansett forklaring er det naturlig å føle trangen. Så; la det flyte.

De eneste reglene her er: 1) Ikke gjør det hvis du er i dusjen med andre. 2) Ikke tisse i et tørt bad. 3) Ikke tiss i et offentlig bad – vi ser deg og den gule strålen din ved føttene dine. ÆSJ.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.