Endelig er den her: Rompetasken gir menn pappakropp på 2 sekunder

19/09/2017 14:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Dadbag/Instagram
Foto: Dadbag/Instagram
Gaven til mannen som har alt... Bortsett fra en god vom.

Da det i fjor ble tydelig at pappakroppen var det nye og sexy kroppsidealet blant menn, var det sikkert mange fedret som jublet så bilringene danset opp og ned.

Plutselig var det ikke lengre store overarmer og en glinsende sixpack kvinnene gjerne ville ha, men derimot en liten vom å kose med.

Men samtidig som den oppsiktsvekkende nyheten skapte stor glede på diverse stressless-stoler landet rundt, måtte slanke og veltrente menn skuffet erkjenne at de med ett var blitt mindre populære. 

Nå er det dog gode nyheter på vei til de mennene som ikke har drukket nok øl eller spist nok burgere til å erhverve seg den famøse pappakroppen. 

Engelske Albert Pukies fra London har nemlig valgt å komme alle slanke menn til unnsetning ved å finne opp den såkalte 'dadbag' - en rompetaske formet og utsmykket som en sann pappamage.

Den geniale oppfinnelsen er dog ennå ikke satt i produksjon, da Albert Pukies fortsatt leter etter produksjons- og samarbeidspartnere, som vil hjelpe med å sette vidunderet til verden.

Av samme grunn har Albert Pukies prøvd å gjøre folk oppmerksomme på oppfinnelsen sin atskillige steder på nettet – blant annet på siden Boredpanda.com, hvor han skriver følgende:

- Jeg har laget Dadbag, fordi jeg er desperat etter å få en pappakropp, samtidig som jeg er veldig bekymret over de helsemessige risikoene som følger med den. Løsningen er ganske simpel, en rompetaske med en passende pappa-navle printet på, skriver Albert Pukies og gleder seg over oppfinnelsen sin.

Nå kan jeg ta på meg en pappakropp akkurat når jeg føler for det, og i tillegg ha tingene mine i den, skriver den lykkelige oppfinneren.

Hvorfor oppfinnelsen ennå ikke er blitt en stor hit verden over, har vi ikke noe klart svar på. Men forhåpentligvis kaster en sponsor snart masse penger etter Albert Pukies, så vi alle snart kan bære en pappamage med stil.

Den oppsiktsvekkende rompetasken kan kjøpes på thedadbag.com. Se utvalget av vesker nedenfor: