Ensom enkemann hang opp lapp i lokal matbutikk: Så skjedde det mest fantastiske

29/11/2017 20:45

Anniken Hauge

Viralt
Takket være Lisa kan den eldre herremannen feire jul i en families trygge rammer.

Julen er hjertenes fest. Men hvis man ikke har noen å feire denne høytiden med, så kan desember måned være en veldig ensom tid. 

Det er spesielt eldre mennesker som feirer julaften alene, og lengter derfor ofte etter selskap i den hyggelige juletiden.

En eldre enkemann fra Berlin var lei av ensomme julaftener uten venner og familie. For to uker siden tok han derfor mot til seg og hang opp en lapp i den lokale matbutikken.

På lappen sto det: - Hvor kan en ensom pensjonist og enkemand finne en ledig stol på julaften?

En kvinn ved navn Lisa som var og handlet så lappen, og ble så rørt av den at hun tok et bilde av den og delte det på Facebook.

Lisa forteller det tyske medie Stuttgarter Nachrichten at hun la ut bilde i frykt for at ingen kom til å oppdage den ensomme mannens lapp.

- Da jeg leste dette, ble jeg helt knust, skriver Lisa under bildet.

Innlegget er nå delt over 6.700 ganger på Facebook.

- Jeg hadde aldri i livet trodd at det ville få så stor respons, forteller Lisa ifølge Metro.

Den eldre mannen ble etter hvert gjort oppmerksom på hvor stor respons den lille lappen hadde oppnådd på nettet, og han er visstnok veldig rørt av den overveldende tilbakemeldingen.

Den eldre herremannen har enda ikke bestemt seg for hvilken familie som vil få glede av hans selskap på julaften, men hvem enn det blir, så er de heldige. 

Les også: Far konfronterer datteren da han finner sexleketøyet hennes - det burde han aldri ha gjort