Erik kom hjem til leiligheten sin etter 3 ukers ferie: Synet som møtte han var sjokkerende

03/09/2023 07:44

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Vi gjør alle feil i livet. Eriks feil var å stole på vennene sine mens han reiste på tur.

For 500 kroner kan du kjøpe 3200 brukte plastglass samt Erik Schmelcks fire dårlige venner. Den da 34 år gamle nordmannen la ut en annonse på Finn, hvor han solgte de nevnte varene. 

Annonsen ble delt bredt til den norske befolkningens store latter.

Grunnen til at han solgte 3200 plastglass og fire dårlige venner skyldes deres handlinger mens Erik var på ferie. 

Om Finn skrev han: "I sommer dro jeg på en litt lengre ferie og tok den skjebnesvangre avgjørelsen om å be (det jeg trodde var) en god kamerat passe på leiligheten min mens jeg var borte. Vel min venn, lite visste jeg at jeg allerede da hadde skrelt min siste banan." 

"Etter en lang hjemreise med lite søvn og mye jetlag så jeg for meg hvor utrolig godt det skulle bli å komme hjem til strøken leilighet. En god sofa og myk seng ventet på å ta meg imot med åpne armer/stolben."

"Det eneste som stod mellom meg og avslapningsnirvana var å forsere 6 etasjer uten heis, med bagasje for tre uker på slep. Dette har jeg gjort mang en gang tidligere, det er uten tvil slitsomt, men det tar 'slenge seg ned på sofaen etter å ha klatret opp alle etasjene'-følelsen til nye høyder."

Det endte imidlertid ikke slik Erik hadde håpet.

I dagene før han kom til dette kjente landet ble han 'sviktet' av flere nære venner, eller rettere sagt, han burde vel kalle dem "bekjente" eller kanskje til og med "tidligere bekjente". 

Tidligere hadde han fått flere meldinger fra sine «venner», som alle merkelig nok var fokusert på vann, som «Erik: det skal visst være veldig bra å drikke mye vann for å kurere jetlag". Jeg tenkte ikke spesielt over at alle var så opptatt av vann før jeg åpnet døren til leiligheten.

Kanskje "vennene" hans hadde kjøpt litt brus, litt godteri og laget opp sengen med ferske laken?

Kanskje de hadde ansatt en massør for å pleie den slitne kroppen hans?

Men det var ingen av delene. 

I stedet hadde de valgt å kjøpe ikke mindre enn 3200 (ja, tre tusen og to hundre) plastkopper, plassert tett i tett på gulvet og fylt alle med vann. 

De hadde blåst opp noen hundre ballonger, som de plasserte på badet som en slags dekorasjon. Salongbordet og fjernsynet var pakket inn i plast og sofaen var dekket med toalettpapir. Og til sin overraskelse fant han alt bestikket lagt i sengen. Vennene kom imidlertid tilbake for å hjelpe Erik med å rydde opp.

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat