Etter en vill bytur: Kvinne tok med seg helt feil «bag» hjem

15/09/2021 08:53

Emma

Viralt
En kvinne fikk litt av en overraskelse da hun oppdaget hva hun hadde dratt med hjem etter en bytur.

De fleste har prøvd det. En bytur med litt for mye alkohol har resultert i et tapt kredittkort, en glemt pose eller en tapt telefon.

En kvinne fikk litt av en overraskelse da hun oppdaget hva hun hadde blitt dratt med seg  hjem etter en bytur.

Hun fikk skyss hjem av sin venns mor, og det var i bilen at det var en liten misforståelse. Kvinnen oppdaget imidlertid først dette neste morgen da hun skulle finne vesken sin.

Det er søsteren Rebekah som senere valgte å dele hvilken «bag» hun kom hjem med på nettet.

«Søsteren min ble så full i går kveld at hun fikk skyss hjem av en venns mor, og hun trodde hun skulle ta vesken sin, men i stedet tok hun bilens servicebok», skriver hun i tweeten.

Det morsomme innlegget har gått viralt og har fått over 52 000 likes. I kommentarfeltet deler flere deres byturhistorier.

"Dette minner meg om da jeg var så full at jeg mistet lommeboken min i en shawarma bar og plukket opp et stykke kjøtt i stedet. Jeg la bare merke til det da jeg prøvde å bruke det som betaling i drosjen, og sjåføren ble ikke imponert. Endte opp med å gi ham nøklene til bilen min som betaling», skriver en.

«Min venn var så full en kveld. Hun gikk hjem og innså at hun hadde mistet vesken. Hun gikk helt tilbake til baren der dørvakten kunne se at vesken hang over skulderen hennes», sier en annen.