Familie finner hund i avløpsrør - så oppdager de den rørende sannheten

20/11/2023 17:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I fjor sommer forsvant en gul labrador ved navn Kota Bean fra bakgården hennes etter at en storm skadet det elektriske gjerdet.

Kota, kjent for å bryte gjennom barrierer, tok en annen flukt denne gangen. Kotas mor, Kellie Deck Tuten, delte på Facebook: "Kota har alltid vært en rømningskunstner. Vi prøvde utallige bokser, bur og alle mulige måter å holde henne inne i de få timene vi trengte."

Vanligvis kom Kota alltid tilbake, men denne gangen forsvant hun, og Tuten tok umiddelbart affære ved å dele ut flyers og kontakte lokale dyreverner. Etter et år uten tegn til Kota, var Tuten nær ved å gi opp.

Noen uker senere oppdaget de imidlertid et kjent ansikt på nettsiden til Bibb County Animal Shelter. Tuten skrev: "De delte det med en generell plassering i beskrivelsen, og det var der jeg så henne. Jeg VISSTE at det var henne."

Etter å ha kontaktet en venn i nærheten og bekreftet Kotas observasjoner, dro Tuten sammen med en hjelper ved navn Lisa Wood, som hadde tatt seg av Kotas valper. Sammen forsøkte de å lokalisere valpene ved hjelp av et GPS-halsbånd på Kota. Det skriver The Dodo .

Til tross for Kotas motstand, klarte de å finne fire friske valper i et avløpsrør. Mens valpene var i Tutens armer, tok det enda en dag før Kota kunne roe seg ned nok til å reise hjem med valpene.

I dag er Kota og valpene hennes tilbake i Tuten-hjemmet og trives, og historien viser kraften til samarbeid og utholdenhet i å gjenforene en hund med eierne.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.