Familien kommer hjem og møter en uventet gjest: Kjempedyr på størrelse med en middagstallerken

29/06/2024 12:31

Sofie

Viralt
Foto: Lauren Ansell
Foto: Lauren Ansell
En familie skulle grille en deilig middag på terrassen. Men så oppdaget de en inntrenger.

En australsk familie fra Queensland fikk vite under en ellers hyggelig kveld på terrassen, at en uventet gjest omtrent på størrelse med en middagstallerken, satt rolig på terrassedøren.

Den skremmende huntsman-edderkoppen fikk familiemedlemmer til å gispe i ærefrykt over sin imponerende størrelse, melder British Metro.

- Den var enorm og den så skummel ut, men vi turte ikke drepe den, sa moren Lauren Ansell til Metro.

Foto: Lauren Ansell

Foto: Lauren Ansell

Den gigantiske edderkoppen, som kan få selv de sterkeste menn til å svette, fikk nesten familien til å barrikadere seg i sitt eget hjem, men Lauras ektemann tok det modige skrittet.

Terrassen skulle brukes til grilling, men plassen var for trang for både folk og en kjempeedderkopp, så noe måtte gjøres.

Foto: Lauren Ansell

Familien kalte edderkoppen Aragog etter den gigantiske edderkoppen som dukker opp i Harry Potter-bøkene. De startet deretter en jakt for å bli kvitt den uønskede gjesten.

Grillen ble reddet da Lauras mann klarte å få edderkoppen til å søke ned i hagen og forsvinne fra terrassen.

"Nå er den et sted i hagen, og vi har ikke sett den siden," sa Laura Ansell til Metro.

Huntsman-edderkoppen finnes ikke i Norge, men den er et vanlig syn i Afrika, Australia og deler av USA hvor klimaet er litt varmere. Til tross for størrelsen er den ikke farlig for mennesker.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.