Familien leverte sin 3 år gamle hund på internat: Du vil aldri gjette hvorfor

31/10/2023 09:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Et nytt familiemedlem gjorde at 3 år gamle Snowflake måtte finne et nytt hjem.

Selv om hunder havner i krisesentre over hele USA av en rekke årsaker, får noen en ny sjanse og finner et evig hjem, mens andre ikke er så heldige.

En pensjonathund som nylig har fanget oppmerksomheten til TikTok-brukere er Snowflake, som ble overgitt til Floridas Humane Society of Broward County da familien hennes bestemte seg for at de ikke kunne ha både en hund og en baby samtidig.

I en video delt på internatets TikTok-konto, sa internatet følgende:

"Snowflake er så trist. Hun savner virkelig familien sin. Dessverre ble denne 3 år gamle skatten gitt opp fordi en ny baby ble med i hjemmet hennes. Snowflake er en relativt ny ankomst på internatet vårt og er vanligvis veldig leken."

"Hun er kjærlig til alle rundt seg. Hun er flink med andre hunder og eldre barn. Snowflake er trent og kan kommandoene "sitte" og "kom."

Hun liker å kose og være rundt deg. Snowflake veier 70 pounds og trenger å gå ned litt. På grunn av vekten hennes har hun fortykkelse i begge kneleddene. Hun vil trenge leddutskifting og vekttap for å lette presset på leddene."

Hvert år blir 6,3 millioner kjæledyr overgitt til krisesentre i USA, et gjennomsnitt på 17 260 per dag, ifølge American Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

Antallet hunder og katter som ble overgitt til dyrehjem var hele 46 807 i januar i år, en økning på 1 744 sammenlignet med januar 2022, ifølge 24Petwatchs Shelter Watch Report. Omtrent 920 000 av dyrene som leveres inn avlives hvert år.

Internatskoler jobber for å minimere dette ved å promotere blant annet adopsjonskampanjer.

I en glad oppdatering meldte internatet at Snowflake er adoptert.

"Dette ble muliggjort av Dolly's Dream-prosjektet som betalte adopsjonsavgiften hennes. Snowflake var så glad for å sette seg i bilen med sin nye familie og komme hjem."

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?