Familien så dette i hjemmet sitt: Når slangeeksperten "fanger" den, blir de flau

30/12/2023 19:00

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
De profesjonelle reptilfangerne hos Illawarra Snake Catcher i Australia er absolutt ikke fremmede for slanger. Hver dag bistår de med sikker fjerning og human flytting av noen av verdens giftigste arter.

Men de var ikke forberedt på det de møtte under en nylig samtale.

Her om dagen ble Illawarra Snake Catcher-mannskapsmedlemmer kontaktet av en huseier som hadde fått et glimt av det som så ut til å være den mørke, skjellete kroppen til en dødelig svart slange i huset deres.

Mens den antatte svarte slangen tilsynelatende hvilte for øyeblikket, delvis skjult, virket det bare et spørsmål om tid før den skled et sted helt ut av syne.

Så slangejegerne hastet til stedet.

Naturligvis, da de ankom, var slangejegerne forsiktige i sin tilnærming - ett feil trekk kunne skape problemer. Spenningen var høy.

Men etter det kritiske øyeblikket med å faktisk fange slangen, ga de plutselig et lettelsens sukk.

Og en latter.

Det viser seg at «slangen» faktisk var et stykke svart slange fra en bilmotor – eller, som Illawarra Snake Catcher spøkefullt sa det, en «kritisk truet varmeslangeslange».

"Det var ganske morsomt for alle da vi fant ut hva det var. Huseierne var litt flaue, men så den morsomme siden," sa en talsperson for selskapet til The Dodo. "Vi måtte se to ganger siden det virkelig så ut som siden til en slange."

De tok ikke feil.

Slangejegerne hadde ikke vært forberedt på å finne en varmeslange. Det hadde vært falsk alarm hele tiden - men det kommer med territoriet i denne bransjen.

"Vi blir kalt ut for alle slags sprø ting. Mange ting ser ut som slanger hvis du har en fobi for dem," sa Illawarra Snake Catcher. "[Vi har] blitt kalt ut til svarte hageslanger, ugressmatter, godteripapir, tømmerstokker og mange lekeslanger."

Foto: Privat/Facebook