Familien tar Ryanair-fly til Pisa av en helt spesiell grunn: Folk tror ikke sine egne ører når de hører hvorfor

02/11/2023 17:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En britisk familie har funnet en ukonvensjonell måte å kombinere eventyr og økonomi på.

En mor fra Sheffield ved navn Roxanne Balciunas har tatt med sine to barn, Cherry og Tayo, på en 24-timers tur til Italia - alt for å nyte litt autentisk pizza.

Og hun legger ikke skjul på at det definitivt var billigere enn en tur til London:

«Det var definitivt billigere enn en tur til London», sier hun ifølge Daily Star.

Roxanne, som tidligere har tatt med barna sine på dagsturer til Amsterdam og Belgia, valgte denne gangen å fly med Ryanair fra Manchester til Pisa.

Den eventyrlystne trioen landet i Pisa klokken 22.00 og sjekket inn på et hotell for 150 pund for natten.

Etter en god natts søvn brukte de neste dag på å utforske byen før de fløy hjem neste dag.

Roxanne avslørte også at familien bare brukte 50 pund, tilsvarende nesten 679 NOK, under deres italienske eskapade, hvor de nøt pizza, gelatos og til og med kjøpte suvenirer.

Men det var ikke bare maten som var i fokus. Mens de var i Italia, besøkte familien det skjeve tårnet i Pisa, Pisa-katedralen og Opera del Duomo-museet, alt gratis siden alt var innen gangavstand.

Hun mener at en dag er nok til å utforske de fleste byer og ser på disse turene som en måte å redusere barnas skjermtid på: "Hovedgrunnen til denne turen var å prøve å få barna vekk fra telefonene og iPadene," sier hun.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.