Fans av Justin Bieber: "Din kone trenger terapi"

02/03/2023 08:25

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kritikken regner ned over Justin Biebers kone Hailey i Biebers eget kommentarspor på Instagram.

Det kan ikke ha gått ubemerket for mange at Selena Gomez og Hailey Bieber ikke akkurat er kjærester.

Haileys aktiviteter på sosiale medier har nylig drevet rykter om et enormt drama mellom de to damene.

Tusenvis av følgere er helt sikre på at fru Bieber mobber Justins eks på det store internett, og dette har fått «Peaches»-sangerinnens fans til å løpe løpsk.

Under hans siste innlegg, som han la ut for seks dager siden, og som absolutt ikke har noe med verken Selena eller Hailey å gjøre, renner det nå over av kommentarer som «Få en ny kone», «Din kone trenger terapi» og «Du har ingen barn, så du kan fortsatt klare å redde deg selv».

Kritikken regner med andre ord ned over Hailey, som en tilhenger anklager for å være et dårlig eksempel for den yngre generasjonen når hun skal mobbe andre med psykiske utfordringer – Selena Gomez har tidligere gått ut og fortalt at hun er bipolar.

En følger oppfordrer til og med Bieber til å bruke en rød t-skjorte hvis han har blitt utpresset til å gifte seg med Hailey, mens en annen støtter det:

– Vi frigjorde Britney, vi kan også fri deg, står det.

På høsten så det ut til at det blåste milde vinder mellom Selena og Hailey etter flere år med iskald luft.

I "Call Her Daddy"-podcasten prøvde Hailey hardnakket å avlive alle rykter om fiendskap da hun understreket at hun respekterte Selena.

Hun avslørte i den samme podcasten at hun mottok hatefulle meldinger fra Selenas fans etter at hun ble forlovet med Bieber, noe som fikk Disney-stjernen til å forsvare Hailey i en live på TikTok, og ba fansen om å oppføre seg.

Haileys upopularitet kom da hun og Justin forlovet seg i juli 2018 bare måneder etter at hans åtte år lange av/på-forhold med Selena tok slutt.

Det utløste massevis av spekulasjoner om at Hailey og Justin hadde en affære før han sluttet med Selena.

Bare uker etter Selenas TikTok live, troppet både Selena og Hailey opp den røde løperen da Academy Museum of Motion Picture holdt sin årlige galla.

Og her var det alt annet enn vondt blod mellom Biebers to damer.

For de gikk ikke bare på den røde løperen sammen, de klemte også gledesstrålende mens fotografene badet dem i blitslys.

Kritisert for bikinibilder

I januar var imidlertid freden igjen over. I hvert fall hvis du spør de to damenes millioner av følgere på sosiale medier. Paparazzi-bilder av Selena i bikini på ferie i Mexico utløste ekle kommentarer om "Only Murders in the Building"-skuespillerens vekt.

I halen av ydmykelsen la Mrs. Bieber ut en video på TikTok, der hun, Kendall Jenner og Justine Skye mimer teksten «I'm not saying she deserves it, but I'm saying God's timing is always right».

Det tolket etterspillet som den rykende pistolen som beviser at Bieber mobber Gomez.

Siden den gang har også Haileys venn Kylie Jenner blitt anklaget for å ha tatt pisset ut av Selena Gomez, etter at sistnevnte la ut et bilde av seg selv midt i et uhell med øyenbrynsstyling.

Kort tid etter la Kylie ut et bilde av seg selv med teksten "Var dette en ulykke?" plassert rett over øyenbrynene hans.

Etterpå la hun ut et bilde av en FaceTime-samtale med Hailey, hvor de i øynene til mange følgere zoomet inn på øyenbrynene.

Siden den gang har Selena tatt en pause fra sosiale medier. Hun er rett og slett for gammel for den dritten.