Fans i sjokk over Simon Cowell: Ansiktet hans ser ut som noe som er i ferd med å smelte

02/12/2022 07:57

Emma Sletta

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Simon Cowell, mannen bak «X Factor»-konseptet, er ugjenkjennelig i en ny video, som har sjokkert mange av fansen hans.

En ny video delt på Twitter av 'Britain's Got Talent' inneholder 63 år gamle Simon Cowell. Men det er tydelig at han ikke ser ut som seg selv - og mange av fansen hans har lagt merke til det.

Riktignok var det en ufarlig video der han oppfordret folk til å melde seg på talentprogrammet, men det var noe helt annet som endte opp med å få videoen til å gå viralt på sosiale medier.

Kort tid etter at videoen ble delt,  begynte kommentarene å strømme inn om at Cowell var ugjenkjennelig.

Faktisk endte det opp med å bli så mange kommentarer til videoen at den har blitt slettet fra den offisielle Twitter-kontoen til 'Britain's Got Talent'.

Imidlertid har flere andre profiler på Twitter allerede delt skjermbilder fra videoen.

Foto: Twitter

I mange av kommentarene har det blant annet blitt påpekt at ansiktet hans skinner mye, akkurat som det ikke er en eneste rynke å se.

Ikke bare det, men det er til og med folk som har gått så langt som å skrive at det ser ut til at ansiktet hans smelter fordi den ene siden av ansiktet hans ser ut til å "henge".

–Jøss. Jeg kjente ham nesten ikke der, sier en av dem som kommenterte den originale videoen.

"Jeg er ikke opptatt av å snakke stygt om noens utseende, men ansiktet hans ser ut som noe som er i ferd med å smelte," skrev en annen.

"Noen glemte å slå av Snapchat-filtrene," kommenterte en tredje person, med henvisning til filtrene du kan bruke når du tar bilder på Snapchat.