Far blir gjort narr av etter han misforstod datterens sms: Nå ler hele nettet av ham

11/02/2018 14:45

Anniken Hauge

Viralt
En far blir virkelig rød på ørene da han reagerte på en veldig alarmerende melding fra datteren sin.

En far, og en ordentlig en av typen, vil alltid passe ekstra godt på datteren sin. Uansett hvor gammel hun enn måtte være.

Det er i hvert fall helt sikkert at en far fra New York fortjener en gullmeddalje etter engasjementet han viste for datteren Kiera Platt på 25 år en dag ikke følte seg seg helt topp etter jobb, skriver Buzzfeed. 

25-åringen har et nært og godt forhold til faren sin, og de to skriver ofte meldinger hvor de forteller om dagens hendelser.  

I slutten av januar viste Kiera Platt hele verden hvor god pappa hun har i Mitch Platt. Datteren skrev i en sms at hun måtte gå hjem tidlig fra jobb på grunn av ‘lady issues’ – en fin måte å si at man har menssmerter på.

Men det forstod ikke faren, og nettopp derfor var svaret hans helt genialt.

- Hva faen! Hvilken dame plaget deg så mye at du ble nødt til å dra hjem?, spurte faren i en sms.

Den meldingen rakk ikke Kiera Platt å svare på før neste melding tikket inn å mobilen hennes:

- Vil du at jeg skal snakke med den kjerringa for deg?, skrev faren, som tydeligvis ikke forstod at de ‘kvinneproblemene’ Kiera Platt henviste til var naturens egne.

Kiera Platt tok en skjermdump av den komiske misforståelsen, og la ut bilde av meldingene på Twitter. Folk begynte deretter å hylle faren for pågangsmotet hans. 

- Han er i ferd med å ta opp kampen mot selve naturen, skriver en på Twitter, mens en annen støtter opp om farens misforståelse:

- Elsker dette! Faren din er legendarisk.

I et intervju med Buzzfeed avslører Kiera Platt at faren hennes ikke spøkte, men at han senere ønsket henne god bedring. Far og datter har generelt en veldig liten grense mellom spøk og misforståelser når de sender hverandre så mye meldinger.

- Det beste ved forholdet vårt er samtalene våre frem og tilbake. Det er egentlig ikke noen lar grense for når det går over grensen, og når vi tuller er det alltid morsomt. Han er den beste pappaen i verden, og jeg ville ikke endret noe som helst ved ham, sier Kiera Platt til Buzzfeed.

En annen far har også fått stor ros på nettet etter han afsavslørte et triks med oppvaskmaskinen som folk siden har gått helt amok over

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.