Far er på tur med sin 2-årige sønn: Må kjempe for livet sitt da han gjør et skremmende funn i klappvognen

12/04/2017 10:45

Anniken Hauge

Viralt
Privatfoto
Privatfoto
Det som skulle bli en hyggelig familie-piknik endte i et mareritt for en engelsk far, som plutselig fikk øye på noe skremmende i sønnens klappvogn.

Da britiske Josh Rose forrige lørdag var en tur i parken med sine to sønner Lincoln og Sebastian, sin søster, hennes mann og deres børn, var det meningen at de alle skulle kose seg med en piknik.

Pludselig utviklet den planlagte familieutflukten seg til en sant mareritt. Det skriver The Sun.

For plutselig la den 27-årige faren fra Twickenham nær London merke til noe i bunnen av den yngste sønnens klappvogn.

Da han undersøkte det nærmere, la han merke til en stor huggorm på cirka en meter, som lå under den to år gamle Sebastians sete.

Privat foto

Privat foto

Med det samme prøvde Josh Rose å få det farlige dyret bort fra sønnen sin, men i forsøket bet slangen den 27-årige mannen i fingeren.

Innen få minutter merket Josh Rose at noe var veldig galt, da kroppen hans gikk i anafylaktisk sjokk.

- Jeg var paralysert. Blodet frøs til is, og jeg klarte ikke å snakke. Jeg skummet rundt munnen, forteller faren, som til slutt ikke klarte å bevege seg. 

Privat foto

Privat foto

- Jeg var bevisst om hva som skjedde rundt meg, og jeg visste at jeg var bitt og i trøbbel. Jeg hørte de andre snakket, men klarte ikke å åpne øyene eller snakke. Det var frykteligt, husker Josh Rose.

Samtidig hadde en hundelufter kommet til for å hjelpe familien, og hadde brukt en pinne for å jage vekk den store slangen. 

 

På kort tid ankom det en ambulanse til stedet, hvoretter Josh Rose ble tatt med til Hounslow Heath-sykehuset vest i London.

Her ble det brukt en time på å fortynne Josh Roses blod og pumpe adrenalin rundt i kroppen på ham, etter at pulsen hans hadde falt drastisk. 

Privat foto

Privat foto

Heretter ble han hastet til West Middlesex Hospital, hvor han fikk en motgift mot det farlige slangebittet.

Familien hadde hele fryktet det verste, men på grunn av den raske og effektive behandlingen, lykkes det å redde Josh Roses liv.

- Det kjennes ut som om det jeg har blitt truffet av en lastebil. Men jeg er bare glad for at det ikke gikk ut over en av guttene mine eller søsteren min sine barn, forklarer ham.