Far konfronterer datteren da han finner sexleketøyet hennes - det burde han aldri ha gjort

29/11/2017 15:30

Anniken Hauge

Viralt
En amerikansk far ble rød i kinnene da han konfronterte datteren sin med en merkelig gjenstand han hadde funnet på rommet hennes.

Det er ikke alltid så lett å være forelder til en tenåring. Det er viss ting som er litt vanskelige å snakke om, og det kan være vanskelig å holde styr på den nye teknologien.

Det måtte en amerikansk far tilsynelatende innse, da han nylig fant en rosa gjenstand på tenåringsdatterens soverom. 

Det skriver britiske Mirror.

Datteren Emily skal ha vært hos en venninne, da hun plutselig fikk en melding fra faren sin som gjerne vil ta en alvorsprat med henne:

- Hvor er du, Emily? Når du kommer hjem må vi ta en prat til, var den illevarslende meldingen.

Da Emily spurte hva det dreide seg om, sendte faren hennes et bilde tilbake av den rosa gjenstanden, sammen med et svar:

Foto: Twitter

- Tja, jeg har funnet den her. Hvorfor kjøper du noe sånt? Det er ekkelt! Du burde ikke kaste bort pengene dine! Hvis du har behov for sånne ting, så foreslår jeg at du ikke etterlater deg sånt dritt overalt.

Emily spurte faren hva han egentlig trodde det var han hadde tatt bilde av.

Svaret fra lød som følgende:

Foto: Twitter

- De greiene folk kjøper hos Spencer! De ekle lekene som vibrerer. Så gammel er jeg ikke, Emily.

Emily forklarte faren at det ikke var sen sex-leke han hadde funnet, men derimot en powerbank (trådløs lader, red.) som hun bruker til å lade mobilen sin med på jobb.

Da den uheldige faren forstod hva som hadde skjedd, ba han datteren om å ikke fortelle noe til moren om den lille misforståelsen.