Far lager vanvittig opptrinn på flyplass: Da sikkerhetspersonalet sjekket sønnens bag, gjemte det seg en stygg overraskelse

11/02/2018 10:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Ted Andressen/Facebook
Foto: Ted Andressen/Facebook
Da sikkerhetspersonalet så gjennom bagen ble sønnen helt målløs.

Noen mennesker elsker det, mens andre har et veldig anstrengt forhold til såkalte ‘practical jokes’.

Det er i hvert fall ikke alltid like moro for den som blir tillet med, når man finner ut at man er offer for en mer eller mindre uskyldig spøk på ens egen bekostning.

Det fikk en amerikansk ung mann kjenne på, da faren hans Ted Andressen fra New Orleans ville være veldig morsom på sønnens vegne. Faren har også delt en videoe av den pinlige episoden på Facebook.

Da familien skulle gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, ble sønnens bag valgt ut og måtte tømmes av en kvinnelig sikkerhetsansatt foran den intetanende unge mannen.

Først fant hun en nakkepute, og så en av de klassiske gjennomsiktige posene man legger væsker i. Men deretter fisket hun rett og slett en 30 centimeter lang dildo og glidekrem ut av bagen til sønnens store forbløffelse.

Da sønnen så den store dildoen, snudde han seg mot de andre reisende, rød som en tomat i ansiktet. Deretter gjemte han ansiktet sitt i hendene og lo.

I samme øyeblikk hører man hvordan faren og de andre reisende er i ferd med å knekke sammen av latter, og i bakgrunnen hører man også Ted Andressen si:

- Se der ja, du vet tydeligvis ikke hva du har pakket i din egen bag.

Sønnens reaksjon er enestående, og da han får igjen pusten etter latterutbruddet sitt, sier han kjærlig:

- Drittsekker. Det var derfor dere ville at jeg skulle ta den røyken tidligere i dag, sier den anonyme sønnen som tar spøken på strak arm.

Etter å ha beklaget opptrinnet overfor de ansatte i sikkerhetskontrollen, fikk familien lov å komme forvi og fortsette reisen sin videre. Videoen av den morsomme spøken ble lagt ut på Facebook torsdag, og er siden sett mer enn 18 millioner ganger.

Se den morsomme videoen her: